R3l3u Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 SalutChiar daca instalez driverele,desi inainte pe windows 7 mergea touch pad-ul fara nici un "strop" de driver,tot nu vrea sa functioneze.Cum pot sa aflu daca e problema software sau hardware ? Cum sa il testez?Respect! Quote
SympleBoy22 Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 E problema de software.Nu ai CD-ul de la Laptop?Pe el trebuie sa fie toate driverele necesare Quote
R3l3u Posted November 13, 2010 Author Report Posted November 13, 2010 Nu am primit asa ceva. Pai chiar daca instalez driverul care inainte il instalam si mergea,acum nu raspunde! Driverele le iau de pe site-ul lor oficial. Quote
LLegoLLaS Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 in device manager ce spune?incearca un rol back driver la touchpad Quote
adonisslanic Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Pai daca ai facut exact acelasi lucru ca data trecuta, si acum nu merge, nu e logic ca e hardware problema? Quote
piratu' Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Pe windows 7 nu ai nevoie de niciun driver ptr touch pad...Presupun ca este vorba de synaptics...cauta sa-l dezinstalezi, dai un restart. Touch Pad-ul trebuie sa mearga excelent fara driver....Totusi, vezi sa nu ai vreo optiune prin bios de a dezactiva touch pad-ul, sau chiar o combiinatie de taste...pe care ai facut-o si nu ti-ai dat seama...Succes! Quote
R3l3u Posted November 14, 2010 Author Report Posted November 14, 2010 Comenzi in bios nu am,tocmai am verificat.Comenzi de taste nu am facut,pt ca am reinstalat sistemul si tot aceeasi problema.Deci rezulta ca am o problema hardware,noroc cu garantia no matter what! Quote
firewind Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 Verifica cum activezi/dezactivezi t-pad-ul, fiinca la unele modele este o combinatie de taste care il dezactiveaza, dar difera in functie de producator, (ex toshiba Fn + F9).Sunt mai multe care pot fii activate dezactivate, cum ar fii wifi-ul, bluetoot etc. Quote
scama313 Posted November 17, 2010 Report Posted November 17, 2010 salutce laptop ai ?si ce sistem de operare ai pus? Quote
wildchild Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 te trezesti dupa 4 luni de zile sa postezi mai cireasa?in plus, nu toate laptopurile au aceleasi Functii.la mine de exemplu fn + f7 creste brightness-ul. Quote