yceman Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 a gasit cineva o metoda cum sa nu fi descoperit de site-urile de scanare ? adica daca esti pe invisible sa nu poata cineva sa te verifice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s3x Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 msn . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted November 24, 2010 Author Report Share Posted November 24, 2010 i need yahoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graphik Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 pai asta depinde de yahoo..tu nu prea ai ce face...acel scaner practic interogheaza serverul, si asa afla statusul tau. Poate cu noua versiune de yahoo messenger se va rezolva aceasta problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necrolyte Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 A postat cineva aici pe forum o metoda parca.Daca imi amintesc bine, alegeai la Ignore list sa ignore pe toti care nu sunt in lista,si la avatar nu iti puneai nici o poza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrXt Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Stiam pe cineva care are un programel specializat pentru treaba asta, dar nu dau de el nicaieri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aianis Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Nu ai nevoie de nimic special. Te conectezi la Yahoo! Messenger for the WebAtata timp cat stai invizibil, esti offline pentru orice scaner. Daca te pui vizibil si revii la invizibil, poti fi detectat. La fel si daca te conectezi vizibil si te pui invizibil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Facusem eu ceva pentru Linux, din iptables.Ideea e simpla. Din cate mi-am dat seama, cred ca trimite un bot (sunt multi, nu cred ca ii poti baga la ignore pe toti, na, poate nu vrei sa ii bagi la ignore pe toti care nu ii ai in lista, si nu stiu daca asta chiar va ajuta) un mesaj de "am schimbat avataru ba", si clientul de messenger trimite un raspuns, cam asa ceva, dar nu sunt sigur.Si eu am blocat accesul (DROP la pachete) de la sau catre (nu mai stiu) anumite IP-uri, care ulterior am descoperit ca sunt servere Yahoo!. Si intr-adevar, nu mai detectau daca sunt pe invizibil sau nu, dar nici nu mai primeam sau nu puteam trimite mesaje, sau cine stie ce alte probleme erau.Oricum, cred ca se poate face ceva.PS: Nu prea ma pricep, din iptables se pot face limitari in functie de continutul unui pachet, adica in functie de date? Ar fi de preferat ceva simplu cum ar fi "daca pachetul contine sirul/octetii xyz"... Sau orice altceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graphik Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 ce chestie...nu stiam de fenta lui aianis ....am imbatranit si am ramas in urma cu noutatile de pe net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 stiu ca verificasem eu o data pe protocolul ymsg cu wireshark sa vad daca atunci cand verific cu vreun site imi trimite vreun bot mesaj, dar nu s-a intamplat nimic de genul deci cade faza cu iptables/ ignore. Alea "smechere" interogheaza serveru cum zicea unu mai sus, n-au nici o treaba cu tine . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andyhdd Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Mai usor ... dupa parerea mea ... mai "nou" yahoo va da posibilitatea sa alegeti si altceva inafara de @yahoo.com majoritatea scannere lor sunt facute sa scri id ul si dai enter ex : x_z@yahoo.com daca tu vrei sa scanezi acest id scri doar x_z dar daca in momentul in care iti faci contul alegi spre ex "@ymail.com" atunci id ul va arata x_z@ymail.com iar tu cand vei da search la x_z va aparea ca id ul nu exista.... putini cunosc chestia asta pentru ca este la inceput pana o sa realizeze lumea cum se da search si pentru acest "tip" de id uri va mai trece ceva timp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted November 24, 2010 Author Report Share Posted November 24, 2010 Mai usor ... dupa parerea mea ... mai "nou" yahoo va da posibilitatea sa alegeti si altceva inafara de @yahoo.com majoritatea scannere lor sunt facute sa scri id ul si dai enter ex : x_z@yahoo.com daca tu vrei sa scanezi acest id scri doar x_z dar daca in momentul in care iti faci contul alegi spre ex "@ymail.com" atunci id ul va arata x_z@ymail.com iar tu cand vei da search la x_z va aparea ca id ul nu exista.... putini cunosc chestia asta pentru ca este la inceput pana o sa realizeze lumea cum se da search si pentru acest "tip" de id uri va mai trece ceva timp.pana acum e cea mai plauzibila chestie ... dar ce te faci daca ai deja un id vechi si nu vrei sa il schimbi ? (nr. cazul de fata adica eu)mai asteptam si alte idei poate cineva stie vreun secret Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEBREAKER101010 Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Eu auzisem ca merge cu alias.Gen : cand iti faci un id de yahoo,te gandesti inainte la un alias si pe asta il pui ca principal id.Acum nu am testat dar poate functioneaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacter!a Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Pentru a te ascunde de diferite programe de scanare sau site-uri ce ofera serviciul acesta,downloadeaza PaltalkScene care este gratuit,apoi acest program iti ofera m-ai multe optiuni printre care sa te loghezi si pe yahoo,msn,aol,icq,fb sau ggl.L-am testat cu 7 site-uri ce ofera serviciul de scanare cat si cu 2 programe pentru verificare si nu a fost detectat Ceea ce imi placea foarte mult este ca atunci cand ii scriu unei persoane aceasta nu vede ca eu tastez,nu ii apare acel mesaj,indiferent daca sunt online sau invizibil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted November 25, 2010 Author Report Share Posted November 25, 2010 Pentru a te ascunde de diferite programe de scanare sau site-uri ce ofera serviciul acesta,downloadeaza PaltalkScene care este gratuit,apoi acest program iti ofera m-ai multe optiuni printre care sa te loghezi si pe yahoo,msn,aol,icq,fb sau ggl.L-am testat cu 7 site-uri ce ofera serviciul de scanare cat si cu 2 programe pentru verificare si nu a fost detectat Ceea ce imi placea foarte mult este ca atunci cand ii scriu unei persoane aceasta nu vede ca eu tastez,nu ii apare acel mesaj,indiferent daca sunt online sau invizibil.l-am probat adineaurea... m-a detectat online Yahoo Invisible Checker can Detect Invisible Yahoo Messenger Users asta l-am folosit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacter!a Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Daca stai online,da,te detecteaza,daca te pui pe invisible nu te detecteaza.Am testat si eu acum cu site-ul ce l-ai postat si nu m-a detectat.Am spus si altora sa testeze si tot offline le aparea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted November 25, 2010 Author Report Share Posted November 25, 2010 da ai dreptate..imi cer scuzedeci programu daca intri pe id`ul de yahoo si intri invisible cu multe scannere o sa fi detectat offline.danke Bacter!a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fjtr Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 simp --- google Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flubber Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 simp --- googleTe detecteaza si cu simp. Doar daca bifezi 'Block unencrypted chats'.// LE: Te detecteaza si cu optiunea aia bifata. Folosesc Pidgin in combinatie cu el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vvio Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Buna ziua, am nevoie de putin ajutor, in legatura cu programul PalTalk....mai precis, vreau sa ma loghez pe msn, dar imi apare un mesaj prin care ma anunta ca am fost deconectata de la ,, other IM services'', SI NU STIU UNDE TREBUIE SA INTRU CA SA MA POT RECONECTA!! Va rog, daca se poate, sa ma ajutati, multumesc frumos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...