Guest User Name Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Poate multi dintre voi o stiti,dar as vrea sa aflu si parerile voastre despre cum se imbraca altii,si cum va imbracati voi.Inainte de toate,va rog sa va uitati la video'ul acesta.Romania, te iubesc! Ce spun hainele pe care le purtam despre noi? - Stirileprotv.roEdit:Sorry pentru titlu...l'am scris in graba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 A mai fost postat: http://rstcenter.com/forum/28265-romania-te-iubesc-ce-spun-hainele-pe-care-le-purtam-despre-noi.rst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest demisec Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 haine?...o pereche de skateri,o pereche de blugi, un tricou negru larg si mi se rupe..simplu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 ala cu trening-ul in discoteca e epic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Omul face haina, nu invers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrusKanu Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Doamne ce a? mai desc?rca un AK47 în ?la cu trening-ul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boradarius Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 da si reporterita aia vede una in roche de mireasa,ii zice ca a fost furata de la nunta si o intreaba "cum v-ati imbracat?" eu personal ma imbrac si in blugi(cel mai des) dar port si treninguri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksideovi Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Cocalarul ala a zis ca a platit 300 de lire pt un trening.Pantalonii aia poti sa i cumperi cu 10 lire de aici.300?macar a avut vreodata 300 de lire in mana?E greu de crezut asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Da toti zic asa... "Cat ai dat pe adidasi? 300 euro din Spania..." De unde plm isi ia astia ma adidasi la 300 euro... prostu' pana nu-i fudul, nu-i prost destul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 cum isi poarta vesmintele tinerii care s-au intors din strainatateNu am nimic cu nimeni dar nu am cuvinte Aici sunt acelea?i polemice , cum de romanii se îmbrac? prost ?Intrade-var vine pus accentul pe valoarea produsului întîi ?i bineîn?eles nicidecum pe style Sincer ma gîndeam ca au f?cut reportajul intro discoteca de romani din str?in?tateOricum nu le frecventez de 5-6 ani discotecile de romani deoarece p?rerea mea prea multi se omoar? (s?pt?mîna trecuta înc? unul sa dus ) OK ,altceva doar pt faptul ca ai o cet??enie romana e?ti v?zut divers aici (nicidecum în mod bun , multi vin chema?i rom deoarece [rom]anian )Presupun ca sunt romani din diverse zone ale tarii dar asta nu schimba nimic din punctul de vedere a stilului cum se îmbrac? Vreau sa în?elege?i faptul ca unul prefera sa poarte o pereche de adidasi la 300 de euro chiar dac? ii vin mai mici decît o pereche de adidasi la un pre? mai redus sau ma rog f?r? vreo firma pe ei care ar fi pe m?sura lui Pe multi reu?e?ti sa ii vezi în trening-uri firmate (cele mai cunoscute firme PUMA,KAPPA,NIKE,ADDIDAS) OK ce ma roade mai mult e comportamentul (deci în?eleg obscenit??i vorbe?te fiecare ) dar comportamentul e înc? de scuza?i-mi expresia "canibali" De cînd sunt eu probabil am cunoscut 10 civiliza?i (deci NOT ??rani ) am folosit o expresie booleana pt a face o compara?ie Romane?te nu ?tim to?i sa vorbim e normal , cel pu?in eu îmi dau seama de gre?elile pe care le fac în fiecare zi ?i bineîn?eles vin corectat de al?ii Termin aici ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...