Jump to content
wildchild

"nu stiu" si-a gasit prietena \:D/

Recommended Posts

Posted

Asta-i pax " am ajuns viedieta si am iemotii" =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) caps lock on

Posted

in locul lui eu toceam "Reproducerea criogenata a fotonilor se face in spatiul arbitrar ales la intersectia locului geometric al proiectiei gradientului de ordin I pe functia

redundanta a suprafetei elicoidale de speta II cu directia de propagare a radiatiei gamma in eter." si praf ii faceam pe desteptii aia 2 >:)

Posted
in locul lui eu toceam "Reproducerea criogenata a fotonilor se face in spatiul arbitrar ales la intersectia locului geometric al proiectiei gradientului de ordin I pe functia

redundanta a suprafetei elicoidale de speta II cu directia de propagare a radiatiei gamma in eter." si praf ii faceam pe desteptii aia 2 >:)

Punct .

Guest User Name
Posted

mie,siner imi este mila de el...toata limea il ia la mistoo,dar are probleme...cu ocazia asta ,sper sa il ajute cineva,,,:P

Posted

Aia doi sunt niste fraieri ca rad de el, are probleme saracu, da, daca o luam asa, eu nu cred ca e cineva care s-a uitat si a inceput sa-i planga de mila.Normal n-ar fi sa radem de el, are probleme, da' e comic, si noi suntem oameni (romani, mai rau), deci asta este :) Nustiu !

Posted

Eu pe omu` l-as invita la o bere, dar daca ma intalnesc cu fraierii aia de reporteri, le dau doua capace dupa ceafa, si sa faca dupaia(corect ar fii dupa aceea, da-s cam beat) reportaju cu reporteru` capacit, si sa-l puna pe net.

Posted

Sa dea Dumnezeu sa ajunga si Bendeac , ratatii aia doi si astia care il mistocaresc pe baiatul asta la mai rau ca el. Chiar sunt tampiti astia de promoveaza asa ceva, faceti dracu misto de unii care chiar trebuie luati la misto da nu asemenea oamenii....

Posted

Au un site in description, eu sunt pasnic de felul meu. Dar poate altii nu... ;)

Aia doi merita sa fie impuscati in ficat. Sau macar sa fie batuti bine... cu glandu peste cap. Ce oameni mizeri, distrusi, dezaxati, lipsiti de creier si respect.

Posted

Din ce joben ai scos-o pe asta?

Posted

daca vreti sa dati o mana de ajutor, poate se simte cineva si scoate "tema" asta cu nu stiu io dastea din emisiunea in puii mei .... sa numai faca Bendeac misto de saracu' om intrati si lasati un comentariu pe blog. Poate o vedea cineva!