wildchild Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Dovada ca Youtube te poate face vedeta"nu stiu" si-a gasit prietena \:D/ YouTube - Interviu cu creatorul fenomenului "Nu ?tiu" | Ciprian din Piatra Neamt | PART I Quote
Guest Mosad Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Asta-i pax " am ajuns viedieta si am iemotii" ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) caps lock on Quote
wildchild Posted December 11, 2010 Author Report Posted December 11, 2010 pacat ca isi bat joc de el retardatii aia.FMM!oricum pare simpatic tipul,in ciuda problemelor lui. Quote
wildchild Posted December 11, 2010 Author Report Posted December 11, 2010 in locul lui eu toceam "Reproducerea criogenata a fotonilor se face in spatiul arbitrar ales la intersectia locului geometric al proiectiei gradientului de ordin I pe functiaredundanta a suprafetei elicoidale de speta II cu directia de propagare a radiatiei gamma in eter." si praf ii faceam pe desteptii aia 2 Quote
sTn* Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 in locul lui eu toceam "Reproducerea criogenata a fotonilor se face in spatiul arbitrar ales la intersectia locului geometric al proiectiei gradientului de ordin I pe functiaredundanta a suprafetei elicoidale de speta II cu directia de propagare a radiatiei gamma in eter." si praf ii faceam pe desteptii aia 2 Punct . Quote
Guest User Name Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 mie,siner imi este mila de el...toata limea il ia la mistoo,dar are probleme...cu ocazia asta ,sper sa il ajute cineva,,, Quote
ViolatorWiki Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 oameni penibili.nu as iesi la o bere cu retardatii aia doi, dar cu saracul om da.ia frate o palma peste ceafa si haide sa mananci o mancare calda. Quote
Patrunjel Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Aia doi sunt niste fraieri ca rad de el, are probleme saracu, da, daca o luam asa, eu nu cred ca e cineva care s-a uitat si a inceput sa-i planga de mila.Normal n-ar fi sa radem de el, are probleme, da' e comic, si noi suntem oameni (romani, mai rau), deci asta este Nustiu ! Quote
firewind Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Eu pe omu` l-as invita la o bere, dar daca ma intalnesc cu fraierii aia de reporteri, le dau doua capace dupa ceafa, si sa faca dupaia(corect ar fii dupa aceea, da-s cam beat) reportaju cu reporteru` capacit, si sa-l puna pe net. Quote
wpanda Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Sa dea Dumnezeu sa ajunga si Bendeac , ratatii aia doi si astia care il mistocaresc pe baiatul asta la mai rau ca el. Chiar sunt tampiti astia de promoveaza asa ceva, faceti dracu misto de unii care chiar trebuie luati la misto da nu asemenea oamenii.... Quote
BigT Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Au un site in description, eu sunt pasnic de felul meu. Dar poate altii nu... Aia doi merita sa fie impuscati in ficat. Sau macar sa fie batuti bine... cu glandu peste cap. Ce oameni mizeri, distrusi, dezaxati, lipsiti de creier si respect. Quote
neost Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Partea II YouTube - Interviu cu creatorul fenomenului Nu ?tiu Ciprian din Piatra Neamt PART 2 SOCANT reporterii devin din ce in ce mai Prosti. Quote
malsploit Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 in locul lui eu toceam "Reproducerea criogenata a fotonilor se face in spatiul arbitrar ales la intersectia locului geometric al proiectiei gradientului de ordin I pe functiaredundanta a suprafetei elicoidale de speta II cu directia de propagare a radiatiei gamma in eter." si praf ii faceam pe desteptii aia 2 Din ce joben ai scos-o pe asta? Quote
ikben Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Sa vedeti cand o sa joace alaturi de Florin Piersic...) Quote
fast_michael98 Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 (edited) tare rau"...majoritatea cocalarilor" Edited December 11, 2010 by fast_michael98 Quote
wildchild Posted December 11, 2010 Author Report Posted December 11, 2010 Din ce joben ai scos-o pe asta?manual de aviatie Quote
malsploit Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 am intrebat si la google si la yahoo si la bing ;nici un link... Quote
wildchild Posted December 11, 2010 Author Report Posted December 11, 2010 asta pentru ca nu e ceva exclusive Quote
b3b3 Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 daca vreti sa dati o mana de ajutor, poate se simte cineva si scoate "tema" asta cu nu stiu io dastea din emisiunea in puii mei .... sa numai faca Bendeac misto de saracu' om intrati si lasati un comentariu pe blog. Poate o vedea cineva! Quote