yceman Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Deci cine a trimis pachete cu atlasib vreau sa stiu daca pot sa il duc deja inchis si daca pot sa transport lichide sau cum pot sa fac ?am sunat la ei si mi-au zis sa vin cu pachetu deschis da poate exista vreo sansa si daca il desface sa zicem..o sa vada ca am lichide...ma vor pune sa deschid sticlele sa vada ce am in ele ? pot sa declar ca e apa de fantana.deci voi ce stiti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Am primit pachete prin atlasib,din cate stiam nu trebuia sa il ai deschis,iar lichide poti transporta doar o anumita cantitate,incat sa nu se considere contrabanda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted December 14, 2010 Author Report Share Posted December 14, 2010 aia cu cantitatea e pe avion... astia cica fara alcol si tigari..dar sunt sticle de plastic fara nimic pe ele... o sa ma puna sa desfac sticlele ? ai trimis tu si ai venit cu el gata inchis ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanul Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 In intern sau in extern ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted December 14, 2010 Author Report Share Posted December 14, 2010 In intern sau in extern ?in italia vreau sa trimit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
datdraq Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Totul se desface si se face pachet la sediu in prezenta lor .In functie de asta se face si pretul . Sticle nu cred ca ai voie , poate 1-2 sticle de vin ,palinca sau ce pui tu acolo (banuiesc ca asta vrei sa trimiti ) . Tinand cont ca sunt sarbatorile o sa-ti accepte , dar nu multe . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
euMahu Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Declari ca nu ai munitii, obiecte de arta si atat. 2-5 sticle de ceva n-au treaba, nu ti-ar face nimeni test sa vada ce ai in ele. Coletul il duci inchis. Drum bun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted December 14, 2010 Author Report Share Posted December 14, 2010 inteleg...voiam sa trimit vreo 6 litri de palinca ...atat. o sa merg acum pana la ei cu pachetu inchis...poate merge. Sa le zic in caz ca intreaba ce am in sticle..sa le zic ca am apa sfintita sau apa de fantana ? sau devin prea nesimtit..de desfacut sticlele nu cred ca o sa fie cazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Nu spune ca e apa sfintita, ca iti beau aia toata palinca si iti pun Aghiasma inauntru.Incearca si cu un microbuz poate e mai ieftin Transport ROMANIA ITALIA ZILNIC Persone Pachete / Cluj / Transporturi Locuri de munca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted December 14, 2010 Author Report Share Posted December 14, 2010 (edited) ma duc acum cu el inchis..declar ca nu am nimic..sper sa nu il desfaca...revin cu edit ce am reusitL.Esa ma frec...l-a desfacut tipu ... ca ce ai acolo..apa sfintita..aa pai vreau sa vad..pai nu se poate..pai nu il trimitem..bine uitativa dar e apa sfintita..desface...pai e tuica... ehhh un pic...se uita mai atent..6 litri ... am incercat ca ii dau 2 litri ca ii dau $ .. ca nu se poate in nici un fel ... deci fuck it... Edited December 14, 2010 by yceman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauru Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 ma duc acum cu el inchis..declar ca nu am nimic..sper sa nu il desfaca...revin cu edit ce am reusitL.Esa ma frec...l-a desfacut tipu ... ca ce ai acolo..apa sfintita..aa pai vreau sa vad..pai nu se poate..pai nu il trimitem..bine uitativa dar e apa sfintita..desface...pai e tuica... ehhh un pic...se uita mai atent..6 litri ... am incercat ca ii dau 2 litri ca ii dau $ .. ca nu se poate in nici un fel ... deci fuck it...apa sfintita trimiti in italia la rude apa sfintita man..mai bine ii spuneai din prima ca ai niste palinca si sa te lase macar cu 3,4 litri ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted December 14, 2010 Author Report Share Posted December 14, 2010 nu m-a lasat nici cu 2 ... alcool deloc..basini.ca controleaza la unguri ca nu stiu ce...il duc maine la posta ca aia nu controleaza nu nimic. 10 kg - 150 de lei dar nu imi bat capu. Pot sa trimit si cocaina cu aia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo9gjx Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 (edited) Toate firmele de curierat au bug-uri.Trimite prin posta, incredibil dar merge cel mai bine. Eu trimit si primesc regulat in si din Argentina fara probleme,si am trimis si cate o sticla de tuica productie proprie, primind vin de Mendoza la retur si am primit tot ce s-a vamuit fara probleme si fara intrebari. Iar daca trimiti pe continent nu intereseaza pe nimeni ce ai in pachet, doar ii dai o valoare. Edited December 14, 2010 by yo9gjx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeng Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 maty expres dc neaparat atlasbil dc nu alta firmaNU STIU SIGUR DACA TRANSPORTA IN ITALIASediu central: Sanpetru Brasov, calea Harmanului, nr.2A(DN11, langa Peco Martax)o tel. 0268 334 006o fax. 0268 334 007o mobil: 0733 00 74 00 / 0733 00 74 01o e-mail: office@matyexpress.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xact Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Nu poti trimite prin posta pana nu treci cu pachetul pe la vama sa puna aia sigiliu pe el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...