Jump to content
yceman

Cine a trimis pachete cu Atlasib ?

Recommended Posts

Deci cine a trimis pachete cu atlasib vreau sa stiu daca pot sa il duc deja inchis si daca pot sa transport lichide sau cum pot sa fac ?

am sunat la ei si mi-au zis sa vin cu pachetu deschis da poate exista vreo sansa si daca il desface sa zicem..o sa vada ca am lichide...ma vor pune sa deschid sticlele sa vada ce am in ele ? pot sa declar ca e apa de fantana.

deci voi ce stiti ?

inteleg...voiam sa trimit vreo 6 litri de palinca ...atat. o sa merg acum pana la ei cu pachetu inchis...poate merge. Sa le zic in caz ca intreaba ce am in sticle..sa le zic ca am apa sfintita sau apa de fantana ? sau devin prea nesimtit..de desfacut sticlele nu cred ca o sa fie cazu

ma duc acum cu el inchis..declar ca nu am nimic..sper sa nu il desfaca...revin cu edit ce am reusit

L.E

sa ma frec...l-a desfacut tipu ... ca ce ai acolo..apa sfintita..aa pai vreau sa vad..pai nu se poate..pai nu il trimitem..bine uitativa dar e apa sfintita..desface...pai e tuica... ehhh un pic...se uita mai atent..6 litri ... am incercat ca ii dau 2 litri ca ii dau $ .. ca nu se poate in nici un fel ... deci fuck it...

Edited by yceman

ma duc acum cu el inchis..declar ca nu am nimic..sper sa nu il desfaca...revin cu edit ce am reusit

L.E

sa ma frec...l-a desfacut tipu ... ca ce ai acolo..apa sfintita..aa pai vreau sa vad..pai nu se poate..pai nu il trimitem..bine uitativa dar e apa sfintita..desface...pai e tuica... ehhh un pic...se uita mai atent..6 litri ... am incercat ca ii dau 2 litri ca ii dau $ .. ca nu se poate in nici un fel ... deci fuck it...

apa sfintita :))

trimiti in italia la rude apa sfintita man..

mai bine ii spuneai din prima ca ai niste palinca si sa te lase macar cu 3,4 litri ...

Toate firmele de curierat au bug-uri.

Trimite prin posta, incredibil dar merge cel mai bine. Eu trimit si primesc regulat in si din Argentina fara probleme,si am trimis si cate o sticla de tuica productie proprie, primind vin de Mendoza la retur si am primit tot ce s-a vamuit fara probleme si fara intrebari. Iar daca trimiti pe continent nu intereseaza pe nimeni ce ai in pachet, doar ii dai o valoare.

Edited by yo9gjx