Jump to content
Vlachs

Vang Google AdWords Voucher Finder

Recommended Posts

Crap. Am avut si eu unul de 180 RON. Pot sa spun ca am un site creat pentru o firma de contabilitate si am folosit voucherul. In primul rand iti cere 20 RON din buzunar doar ca sa poti folosi voucherul. Dupa aceea, e greu sa te lupti pentru trafic. Poti sa setezi cati centi sa dai pentru fiecare click.. daca dai prea putini nu ai parte de niciun user ca lumea.

Majoritatea userilor mei veneau de pe alte motoare de cautare, nu de pe google. Deci nu doar pe google au adwords. Nu inteleg clar fenomenul dar oricum adwords pretty sucks.

Oricum daca ar fi sa-mi creez un site si sa am nevoie de promovare tot adwords as folosi.. pur si simplu nu ai de ales.. e o solutie destul de simpla si de ieftina.. si e important ca in principiu iti da useri interesati de continutul tau.. nu-ti da cretini care cauta porn si intra pe un site de web hosting. Dar sa nu va asteptati sa "wow".. tot crappy e (cel putin din cate am vazut).

Voucherele le trimitea Google intr-o perioada la foarte multe firme din tara(daca nu chiar toate).

Link to comment
Share on other sites

chestia asta exista free, iti cauta dintr-o lista predefinita linkuri catre websiteuri de unde poti cere cupoane google, iar acestea variaza intre $25 - $100.

cat despre vouchere acestea merg utilizate o singura data pe un singur cont nu mai vechi de 14 zile. normal la activarea contului google isi trage partea leului adica 5$/5€ dupa caz.

cat despre campanii, CPC si randament e bine sa faceti un studiu folosind google Keyword Tool, ca sa va faceti intai o idee asupra costului pe care il are fiecare cuvant cheie in parte, concurenta cu care va confruntati precum si randamentul zilnic al reclamei. De asemenea in cazul in care doriti un randament mare al reclamei si o posibilitate de fraudare minima e ideal sa creati campania doar pe reteaua de cautare google.

Cupoane puteti solicita moka de aici:

Focus on where your customers are

in caz ca mai vreti linkuri de unde puteti solicita va postez fara probleme

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...