Gonzalez Posted September 21, 2006 Report Posted September 21, 2006 ce imi recomandati sa invat VB sau C++ ??? Quote
Sad_Dreamer Posted September 21, 2006 Report Posted September 21, 2006 vb e mult mai usor...dar useless....mergi pe c++ Quote
Gonzalez Posted September 21, 2006 Author Report Posted September 21, 2006 mersi cred ca voi incepe cu vb, apoi cu c++ Quote
Sad_Dreamer Posted September 21, 2006 Report Posted September 21, 2006 dude...cand o sa migrezi de la vb la c++ o sa ti se para si mai hard Quote
avkhackteam Posted September 21, 2006 Report Posted September 21, 2006 mai bn incepi cu c++ si lasi vb la urma Quote
Gonzalez Posted September 21, 2006 Author Report Posted September 21, 2006 ok,atunci voi urma sfatul vostru " C++ " Quote
shakur20 Posted September 21, 2006 Report Posted September 21, 2006 parerea mea...c++,cbuilder si apoi vb Quote
Emerald Posted September 22, 2006 Report Posted September 22, 2006 pascal ... LOL !! ANCIENT !! c++ e greu ,iti recomand VB e mult mai usor de invatat Quote
Dr4k3 Posted September 30, 2006 Report Posted September 30, 2006 parerea mea delphinu e deloc ancient e mai usor dkt c++chiar aku ma straduiesc sa invatz... Quote
Da_Boss Posted October 1, 2006 Report Posted October 1, 2006 Eu zic asa ... sa se apuce baiatu de C++ ... intradevar este greu, dar o sa iti foloseasca in foarte multe cazuri. Daca nu este asa sa ma contraziceti. Eu am inceput cu C-ul .. dar inca nu am intrat in C++ ... daca baiatul are carti .. este foarte bine sa inceapa cu C=ul .. apoi .. u faci si programe si exploituri si jocuri .. ce vrei u .. cu C/C++ .. pentru inceput .. nu il sfatuiesc sa se bage in VB. Multumesc Quote
darkking Posted October 2, 2006 Report Posted October 2, 2006 pentru inceput scheme logice ok, vb. serios, iti recomand C++ sau Delphi. Quote
recuento Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Delphi e usor de invatat iar trecerea la c , c++ simpla Quote
Fatal1ty Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 recuento wrote: iar trecerea la c , c++ simplaAparent... Quote
Icarius Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 poate fi mai simplu deoarece odata ce ai invatat un limbaj celelalte par mai usoare... deja stii cum trb sa gandesti, sti ce face un limbaj, nu trb sa inveti decat comenzi si alte kkturi.. Quote
!_30 Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Discutii "imbecile".Cum spunea cineva odata . Diferentele intre doua limbaje de programare , sunt ca de la cer la pamant.Pascal ( desi multi , nu toti ) este un excelent limbaj de programare "educativ" , folosit in scoli/licee pentru construirea unei gandiri algoritmice si de viitor programator a unui elev/eleva.Desi este vechi , este foarte bun , pentru a intelege baza programarii.De asemenea desi nu va dati seama , se pot face aplicatii utile si "superbe" in Pascal.Il mentionez ca un inceput.Odata ce te-ai pus la cale cu Pascalul , minim 1-2 ani de joaca cu el ( depinde de individ , nu degeaba se invata la scoala/liceu ) , iti va veni usor sa inveti C.C-ul este un limbaj de programare portabil . ( Linux kernel e scris 90 % in C ) . Se recomanda , invatarea C-ului cu un limbaj mai "jos" ( desi nu e , dar sa zicem , gen Pascal ).Stii Pascal , inveti C , stii C , esti bazat.C-ul nu contine unele chestii , gen lucrul cu obiecte si alte lucruri , insa pentru aceasta exista GTK+ sau C++ ( se zice ca C++ a aparut datorita unui fapt economic ) . Trebuia un limbaj , greu , complicat , cei care il vor mesteri sa fie in numar mult mai putin.Avantajul ? C/C++/GTK+ , merg pe UNIX/Linux cat si pe Windows , pe cand C# sau VB se cam reduce la Windows.(P.S. in C/GTK+ sau C++ se pot face aplicatii retelistice de exceptie , Linux kernel a fost facut in C ..).Asta e o mini-parere a mea ( nu e cine stie ce.. ) Quote
Da_Boss Posted October 10, 2006 Report Posted October 10, 2006 Si eu raman tot la C/C++. Daca stii C poti invata numaidecat si C++. Quote