Jump to content
Gonzalez

VB or C++

Recommended Posts

Eu zic asa ... sa se apuce baiatu de C++ ... intradevar este greu, dar o sa iti foloseasca in foarte multe cazuri. Daca nu este asa sa ma contraziceti. Eu am inceput cu C-ul .. dar inca nu am intrat in C++ ... daca baiatul are carti .. este foarte bine sa inceapa cu C=ul .. apoi .. u faci si programe si exploituri si jocuri .. ce vrei u .. cu C/C++ .. pentru inceput .. nu il sfatuiesc sa se bage in VB. Multumesc

Link to comment
Share on other sites

Discutii "imbecile".

Cum spunea cineva odata . Diferentele intre doua limbaje de programare , sunt ca de la cer la pamant.

Pascal ( desi multi , nu toti ) este un excelent limbaj de programare "educativ" , folosit in scoli/licee pentru construirea unei gandiri algoritmice si de viitor programator a unui elev/eleva.

Desi este vechi , este foarte bun , pentru a intelege baza programarii.De asemenea desi nu va dati seama , se pot face aplicatii utile si "superbe" in Pascal.

Il mentionez ca un inceput.

Odata ce te-ai pus la cale cu Pascalul , minim 1-2 ani de joaca cu el ( depinde de individ , nu degeaba se invata la scoala/liceu ) , iti va veni usor sa inveti C.

C-ul este un limbaj de programare portabil . ( Linux kernel e scris 90 % in C ) . Se recomanda , invatarea C-ului cu un limbaj mai "jos" ( desi nu e , dar sa zicem , gen Pascal ).Stii Pascal , inveti C , stii C , esti bazat.

C-ul nu contine unele chestii , gen lucrul cu obiecte si alte lucruri , insa pentru aceasta exista GTK+ sau C++ ( se zice ca C++ a aparut datorita unui fapt economic ) . Trebuia un limbaj , greu , complicat , cei care il vor mesteri sa fie in numar mult mai putin.

Avantajul ? C/C++/GTK+ , merg pe UNIX/Linux cat si pe Windows , pe cand C# sau VB se cam reduce la Windows.(P.S. in C/GTK+ sau C++ se pot face aplicatii retelistice de exceptie , Linux kernel a fost facut in C ..).

Asta e o mini-parere a mea ( nu e cine stie ce.. ) :o

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...