Jump to content
sado

Misterioasa piramida a extraterestrilor

Recommended Posts

caves.jpg?width=600

Nimeni nu pare sa stie originile si scopul piramidei din varful Muntelui Baigong din China. Legendele sustin ca totul a fost construit de catre fiinte venite din alte lumi iar locul a fost folosit ca baza de decolare a unor nave extraterestre. Cercetatorii chinezi sunt hotarati, insa, sa dezlege misterul, iar o echipa de 9 oameni de stiinta se va indrepta ca structura artificiala, inalta de pana la 90 de metri, botezata „Relicva ET”.

Pentru a adanci si mai mult misterul, in zona au fost identificate numeroase pietre sculptate in forme ciudate si dispozitive de metal al caror scop nu a fost inca elucidat.

"Teoria care sustine ca piramida si grotele de pe muntele Baigong sunt opera extraterestrilor poate fi inteleasa la un anumit nivel. Pregatirea noastra profesionala ne obliga totusi sa dovedim daca o astfel de afirmatie este veridica sau nu", declara Yang Ji, cercetator in cadrul Academiei Chineze de Stiinte.

iron-pipe1.jpg

Situl se afla la o mare altitudine, iar poizitionarea sa il face un ideal pentru un observator astronomic. Doua dintre cele trei pesteri descoperite aici s-a prabusit, singura care a ramas in picioare fiind si cea mai mare dintre ele. Inauntrul pesterii a fost identificata o conducta metalica, cu un diamentru de circa 40 de centimetri, care pare sa se indrepte catre interiorul pesterii.

iron-pip21.jpg

Sursa: Descopera.ro

Link to comment
Share on other sites

Mah astia de la TV si de PULA lor nuj de unde in ultima vreme vor sa ne bage in gat ca exista extraterestrii.

Nu stiu scopu dar e destul de clar ca se intampla.

Deja nici nu mai este teorie a conspiratiei se pregateste CEVA.

Dupa cum stiti NASA a descoperit o bacterie care supravietuieste in arsenic.Dupa ce sau uitat mai multi oameni de stiinta iau catalogat pe cei de la NASA drept copii.Adica au analizat in burta bacteriile.

Sunt disperati....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...