Krisler12™ Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Salut !Am exact programul din acest video: Il dau la schimb cu o versiune originala a acestui program:WYSIWYG Web Builder Nu ma intereseaza daca e cumparat sau nu, dar vreau sa mearga sa ii fac update si sa ii mearga pluginurile special facute ptr. el ptr. ca se gasesc pe net versiuni carora le poti face update dar pluginurile nu merg ptr. ca nu e versiune originala. => In primul si in primul rand sa ii mearga pluginurile. Cel care vrea sa faca schimbul poate intra la mine cu team viewer sa vada despre ce e vorba si daca ii convine atunci sa imi dea el primul programul respectiv ca sa il verific ptr. ca nu ma las tepuit cu o versiune de asta de care am zis ca este plin netu' de ele.Multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dopelungreen Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 daca mergea iti dadeam eu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Krisler si cum ai de gand sa faci acelasi cacat direct pe aparatul din salile de joc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12™ Posted December 21, 2010 Author Report Share Posted December 21, 2010 (edited) daca mergea iti dadeam eu..Daca mergea ce anume ? Programul asta pe care il am e exact asa cum e cel din video de pe youtube, nu l-am testat ca sa vad daca poti sa castigi sau nu.Krisler si cum ai de gand sa faci acelasi cacat direct pe aparatul din salile de joc?Nu stiu, habar n-am. Am vorbit cu cineva care are si el acest program si a zis ca se poate in felul urmator:unu are un laptop sau sta acasa la PC si altul e acolo la aparat si ii zice astuilalt ce ii arata aparatul iar asta ii zice la randul lui ce ii arata programul ca ar trebui sa faca.Oricum, pe mine nu ma intereseaza daca o sa castige careva folosind programul sa din contra nu o sa aiba ce fac cu el. Eu pur si simplu vad ca lumea vrea acest program, eu il am EXACT asa cum e in filmuletul ala, daca lumea il vrea eu il dau. Cere si oferta. Nu il dau contracost ptr. ca nu am card si nu pot incasa banii, dar la schimb cu ceva da. In momentul de fata ma intereseaza doar acest program:WYSIWYG WEBG Builder 7.xx Edited December 21, 2010 by Krisler12™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dopelungreen Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 pai eu te cred..dar nu merge:) iti spun eu .. pai ce sa mearga ..dublaju` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12™ Posted December 21, 2010 Author Report Share Posted December 21, 2010 pai eu te cred..dar nu merge:) iti spun eu .. pai ce sa mearga ..dublaju`Atunci la ce vrea lume acest program ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Daca il porteaza cineva pe smart phones il pot testa fara probleme la mine in cartier. Pot si cu laptopul dar pun clientii prea multe intrebari. De angajati nu imi fac probleme.Ah, da. Din cate am vazut fiecare joc (ROM), are alt algoritm, probabil in functie de anul de productie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 (edited) Ah, da. Din cate am vazut fiecare joc (ROM), are alt algoritm, probabil in functie de anul de productie.Asa este , difera algoritmul ar trebui v?zut în care condi?ii func?ioneaz?, nu va merge pe toate jocurile Sunt foarte multe produc?ii diverse în care vin introduse diverse tipuri de calcule în( ROM)@Krisler12™ poti preciza in care condi?ii func?ioneaz? ? ma refer ?tii m?car anumite tipuri de jocuri in care ar putea func?iona? (nu merge in toate si asta este sigur )Model , serie ,etc ? Edited December 21, 2010 by pyth0n3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12™ Posted December 21, 2010 Author Report Share Posted December 21, 2010 Asa este , difera algoritmul ar trebui v?zut în care condi?ii func?ioneaz?, nu va merge pe toate jocurile Sunt foarte multe produc?ii diverse în care vin introduse diverse tipuri de calcule în( ROM)@Krisler12™ poti preciza in care condi?ii func?ioneaz? ? ma refer ?tii m?car anumite tipuri de jocuri in care ar putea func?iona? (nu merge in toate si asta este sigur )Model , serie ,etc ?Programul nu contsa decat intr-un singur fisier cu caracteristicile de mai sus.@pyth0n3: Nu stiu la ce te referi si nu am cum sa iti raspund la ce ma intrebi. Eu nu joc la de astea ptr. ca din punctul meu de vedere asta nu inseamna decat sa pierzi bani. Nu am testat programul si nu stiu daca functioneaza sau nu, in concluzie nu iti pot zice daca o sa fii miliardar sau e doar pur si simplu o facatura de program de pe net. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
datdraq Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 novomatic gamblehacker 1.1.0.14, Nu exista asa ceva. - Forumul Softpedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sennyor Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 am eu programul ala de pe TPB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliePalarie Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Daca ai un iphone poti sa faci tot:)) fara sa suni fara sa vb prin msg sau altceva:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 novomatic gamblehacker 1.1.0.14, Nu exista asa ceva. - Forumul Softpedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeng Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 ia ma programu ceti trebuie tieHotfile.com: One click file hosting: WYSIWYG.Web.Builder.7.5.0.rar si portable Deposit FilesFree File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServeDownload p.WYSIWYG.Web.Builder7.5.0.Portable.rar for free on Filesonic.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12™ Posted December 22, 2010 Author Report Share Posted December 22, 2010 ia ma programu ceti trebuie tieHotfile.com: One click file hosting: WYSIWYG.Web.Builder.7.5.0.rar si portable Deposit FilesFree File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServeDownload p.WYSIWYG.Web.Builder7.5.0.Portable.rar for free on Filesonic.comAm mai incercat nu stiu cate versiuni si pur si simplu nu incarca extesiile sau sunt unele care le incarca dar nu ti le arata in pagina si pur si simplu nu le poti folosi ptr. ca nu le poti vedea.Multumesc totusi ptr. ajutor, o sa il incerc si pe asta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
americanu88 Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Daca mergea ce anume ? Programul asta pe care il am e exact asa cum e cel din video de pe youtube, nu l-am testat ca sa vad daca poti sa castigi sau nu.Nu stiu, habar n-am. Am vorbit cu cineva care are si el acest program si a zis ca se poate in felul urmator:unu are un laptop sau sta acasa la PC si altul e acolo la aparat si ii zice astuilalt ce ii arata aparatul iar asta ii zice la randul lui ce ii arata programul ca ar trebui sa faca.Oricum, pe mine nu ma intereseaza daca o sa castige careva folosind programul sa din contra nu o sa aiba ce fac cu el. Eu pur si simplu vad ca lumea vrea acest program, eu il am EXACT asa cum e in filmuletul ala, daca lumea il vrea eu il dau. Cere si oferta. Nu il dau contracost ptr. ca nu am card si nu pot incasa banii, dar la schimb cu ceva da. In momentul de fata ma intereseaza doar acest program:WYSIWYG WEBG Builder 7.xxsalam eu WYSIWYG Web Builder 7 il dau la schimb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker19 Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Cum ma sa zici ca nu exista mai intereseaza-te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymizier Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 cum am mai zis in alt post il am eu cu tot cu schema de joc deci exista nu lam incercat si nici nu am de gand ......daca nu credeti va arat prin teamwiewer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebyshef Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 trimite si tu programu pe sebyshef@aol.com sa il testez sa vad daca e adevarat,ceea ce nu cred.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackway Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 M-ar interesa si pe mine acest program. PM te rog pentru mai multe informatii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aripipevant Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 HACKER -Slot machines, GAMING MACHINE HACK the secrets of how to win money "Eu zic ca asta chiar functioneaza" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fliPPerr Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 vreau si eu programul ala novomatic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLKoldSUN Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 testat de mine merge. Am luat 5 milioane in cateva secunde PS: exista un trick, nu-l poti utiliza asa simplu.De doresti sa-l stii, te costa (scump)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aripipevant Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Dea ... ! prostie cu gamble-urile astea, nimeni nu î?i fur? ce ai în cap (m? refer la pariuri), iar dac? e?ti de?tept ?i cu pu?in noroc joci la Las Vegas-urile astea care s-au deschis recent la care ai 80% ?anse s? prinzi jackpot de 1850 lei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 BLKoldSUN daca vi si te intalnesti cu mine si mergem la o sala de jocuri, cazino sau ce vrei tu si functioneaza iti dau cati bani vrei tu .... daca nu , te dau cu capu de aparat pana iti las creieri acolo ....Nu mai prostii lume ca ai tu programe si mai stiu eu ce ... ca nu ai nimic ..... daca ai avea ce spui tu acolo in loc sa stai pe net si sa prostesti lumea ai sta prin cazinouri sa faci bani ....Si voi astia copii prosti retarzi care credeti ca exista nustiu ce program minune care te face miliardar peste noapte .... voi ce ati face daca ati avea un program ca ala ???? lati vinde pe la alti ca apoi alti sa il vanda la alti si tot asa pana o sa il aiba toata tara si nu o sa mai functioneze ??? sau il tineti doar pt voi si castigati multi bani cu el ???? Deci , va zic eu sigur 99% nu exista nici un program, nici o smecherie, nici o schema sau alta porcarie prin care sa faci bani la pacanele si 1% e posibil sa fie ceva ceva dar nu pentru noi , decat pentru aia care au sute de mi de euro in conturi si isi permit sa plateasca pentru o chestie de genu care ar costa fffff multi Ieuroi .. Inainte pe aparatele vechi au existat unele cacaturi care mai mergeau dar acum sigur nu mai exista ca tehnologia a avansat foarte mult .... Asa ca mergeti la scoala sau la munca .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...