Jump to content
informatician

Nelamurire programare

Recommended Posts

Posted

Am avut un exercitiu la un concurs, si acesta suna cam asa:Precizati care dintre urmatoarele afirmatii este falsa!

Raspuns 1

Inserarea unui element într-o stiva se realizeaza la un singur capat al acesteia numit vârful stivei

Raspuns 2

Inserarea unui element într-o coada se realizeaza la un singur capat al acesteia

Raspuns 3

Stergerea unui element dintr-o stiva se poate realiza indiferent de numarul elementelor aflate în stiva.

Raspuns 4

Un element al unei cozi poate fi extras doar dupa ce elementele care-l preced au fost extrase.

Astept parerile voastre in legatura cu aceasta chestiune!

Posted
Nu stiu exact ce-i coada, dar cred ca 4 e falsa:D Da' nu-ti prea place sa inveti...:|

Chiar imi place :), dar cum ziceam :)), asta e materie ce trebuie sa o facem in semestrul 2!Uitandu-ma pe net, n-am gasit un rezultat concludent..Astept si alte pareri

PS.S-a terminat oricum concursul alstar, daca crezi ca vroiam sa ma ,,inspir"!

Posted

Primele doua adevarate iar a 3-a : daca sunt 0 elemente,programul respectiv ar trebui sa verifice numarul de elemente si in caz ca nu sunt elemente sa nu mai stearga nimic,dar in caz ca nu verifica cred ca s-ar putea sa dea eroare=>> fals.

a 4-a :adevarata din cat cat m-am documentat acum pe wikipedia si din cate cunostinte mai am eu din clasa a 11-a.

Posted
Chiar imi place :), dar cum ziceam :)), asta e materie ce trebuie sa o facem in semestrul 2!Uitandu-ma pe net, n-am gasit un rezultat concludent..Astept si alte pareri

PS.S-a terminat oricum concursul alstar, daca crezi ca vroiam sa ma ,,inspir"!

Nu..doar ma gandeam ca lucrurile astea pot fi stiute printr-o parcurgere superficiala ca catorva lectii..

Intr-adevar m0rphic... nu m-am gandit ca ar putea fi si 0, acel numar de elemente..:) deci 3 e falsa.