osyk Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Salut tuturor.Uitati, un prieten a transferat 5euro dintr-un cont de abonament de pe siteul orange.ro .El a folosit un RDP ( parca a spus Bulgaria ), pe o cartela de prepay si de acolo a platit nu stiu ce..Ce vroiam sa va intreb? Ce i se poate intampla? Se blocheaza cartela sau ce se intampla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 au mai fost discutate astfel de cazuri pe'aici pe forum si parca zicea ca in cazul in care se face plangere i se blocheaza numarul / cartela pe care au fost transferati dolarii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkIceee Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Baaaa , foloseste search ca de aia exista butonu ala , exista inca 10 topicuri cu paranoici care isi fac deja bagajele pt 10 euro . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osyk Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 Am dat search,mai mult am vazut despre blocare cartela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Stai linistit. Nu il ia garda, stiu ca aici vroiai sa ajungi. Doar la sume mari. Stima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osyk Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 Nu neaparat la asta vroiam sa ajung.Doar la ce se poate intampla?Am inteles de la inchiderea cartelei pana la politie(amenzi,daune morale si materiale etc..)Dar cine a facut acest lucru?Concret.. ce a patit si ce suma a transferat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanISR Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Hmm , iti blocheaza cartela altceva nimic , daca era o suma mare sa zicem peste 50 euro - 100 te loa la rost..Stima Dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosminn93 Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Salut tuturor.Uitati, un prieten a transferat 5euro dintr-un cont de abonament de pe siteul orange.ro .El a folosit un RDP ( parca a spus Bulgaria ), pe o cartela de prepay si de acolo a platit nu stiu ce..Ce vroiam sa va intreb? Ce i se poate intampla? Se blocheaza cartela sau ce se intampla?Iti inchide cartela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
datdraq Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Da de ce pula mea nu intrebi inainte sa faci fapta si ne intrebi dupa ce faptul e consumat ? Du-te la puscarie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfy574 Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 frate, nu te inteleg , de ce doar 5 euro ? de ce nu 50 ? 100 ? in cel mai rau caz iti blocheaza cartela , eu asa am patit . . . bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osyk Posted December 27, 2010 Author Report Share Posted December 27, 2010 5euro pentru ca atat a fost nevoie..Doresc sa multumesc tuturor pentru raspunsuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...