skynel Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 (edited) The New Boston ... tipul asta are niste tutoriale chiar bune ...NU FAC RECLAMA il recomand doar pentru cei care doresc sa invete programare de la 0 . spor. Edited January 2, 2011 by skynel Quote
Nytro Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Da, m-am uitat putin pe acolo, imi place. Quote
skynel Posted January 2, 2011 Author Report Posted January 2, 2011 sa traiti domn profesor de romana ... nu e forum de gramatica asta (din cate stiu eu ) Quote
pyth0n3 Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Il cunosc de ceva timp pe Bucky de pe Youtube , interesant ceea ce face Quote
phreak Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 cei care vor sa invete programare, trebuie mai intai sa invete romanamai degraba engleza.. Quote
BigT Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Mersi de link. Cu toate astea nimeni nu face tutoriale pentru Squirrel. Quote
crs12decoder Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Daca nu stii sa formulezi corect o fraza spre a fi inteleasa de un om, greu formulezi una care trebuie sa fie inteleasa de un calculator. Asa ca primul pas ar fi sa invatati sa vorbiti corect, pentru ca un om poate isi da seama ce ai vrut sa spui chiar daca ai gresit insa un calculator nu. Nu degeaba ii zice "limbaj de programare". Quote