Jump to content
Nytro

Havij v1.14 Advanced SQL Injection

Recommended Posts

Posted

Ai dreptate , daca iti place sa dai clickuri faci "Quick Survey`u" , dar Tex , inca odata "bro " am spus ca eu pot da versiunea Pro , legat de open source , fiecare face ce vrea cu capul si cu banii lui , nu cred ca tu ar trebui sa gandesti in locul celorlalti ...

Posted

Ba coaie eu am pus pe sharecash ca sa fac rost de bani de la aia ca tine, ca sa downloadezi tre sa ai ip de canada sau us asa ca taci dreacu si nu vinde gogosi la brutar(asta a venit pe moment:)))

Havij-ul respectiv are si licenta si instructiuni si toate, cred ca e cel pus de nytro.

Posted

:))) mai vrei tu asa.... inca 0,65$ centi si un troian sa bagi la baieti nu ?:)

unde faci revelionu ? in fatza la shaorma ?

.. vreau si eu una cu putini cartofi si foarte putin picanta :)) .... deh , doar o sa fi in bani .. nu ?

Posted

din partea mea ....poti baga jdemii de virusi ..

diferenta intre noi e ca tu vrei sa faci bani din niste prostii din care "100%" nici tu nu le cunosti ... iar daca bagi virusi incearca sa vezi si cine mai primeste...

sti ...cum spune un mos batran .. R.T.F.M :) ( aka Zeus )

Posted (edited)

@bixxtonim Havij mi se pare de cacat. Adica stau o jumatate de ora pana imi scoate blind un cuvant. Mi se pare foarte incet la blind. Este SQLi Helper care rezolva foarte repede, dar nu l-am folosit de mult.

Si eu folosesc Havij:

- La blind. La cat rabdare am, doar versiunea o pot afla, si acolo numai primul caracter {4, 5} :))

- Cand am mii de recorduri in tabel. Doar n-o sa ma apuc s-o scot pe rand cu cate un LIMIT.

L.E.: Cel mai des il folosesc la cautarea panoului de administrator. Are o lista mare de posibilitati.

Edited by totti93
Posted

totti , ai dreptate in cea mai mare parte , avantajul Havji e ca econimiseste clickuri si mareste limita de trai la tastatura

daca te referi la MSAccess , da intradevar , dar ... cel mai bine e ca intre timp poti sa si bei 1 pahar de vin

Posted

Ca sa fac pe plac unor idioti care nu stiu sa foloseasca proxy l-am pus pe multi upload: Download Havij_1.15_-_Advanced_SQL_Injection.rar for free on Filesonic.com

Si ca sa le fiu mai placut am fac si o scanare pe virus total: https://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=0c9ad63b90126aa5fe8ae670d668fc11452cacbeaa2fbb448fcc8ee34b60c240-1324969422

Personajele sunt pur fictive si nu au nicio legatura cu realitatea, bautura multa.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...