paxnWo Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 ce exploit packuri ati folosit si in combinatie cu ce ? caut sa cumpar sau sa inchiriezrata cat mai mare, platesc cat e nevoie Quote
nosferatu Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 (edited) Eleonore, mi-a prins bine la vremea lui. Insa n-am mai auzit de ceva vreme de el. A disparut de aproape un an cred...Orisicum, daca gasesti ceva ce-ti place, foloseste'l cu mariposa. Edited January 12, 2011 by nosferatu Quote
Paul4games Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 In ultima vreme m-am jucat cu Bleeding life exploit kit si pot sa spun ca are rate foarte bune,acum 3 saptamani avea 22%,acum le are si mai mari pentru ca autorul a adaugat si exploituri pentru office.Atunci l-am folosti doar asa pentru niste teste,acum o sa il folosesc iara in combinatie cu spyeye si nu cred ca vor fi probleme. Quote
johnyinc Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 aveti idee cu ce sunt cryptate fiserele care contin domain lock-ul ? ioncube cumva?am phoenix si nuimi convine sa ii dau autorului 100 la fiecare refud Quote