Jump to content
Guest Nemessis

Counter Strike Raid part II

Recommended Posts

Posted

well, i did my job.

next, a little flood and i go LOL

care vi se pare suspect dintre astia:

demon_zone, AlStar, Aziz17, ballack, BGS, blade4ever, Cipry, curiosul, em20346, FaNkY, george2oo9, GiGix, LiviuCool+, neost, Paul4games, phoenix, Sicko, skipper, sTn*, TheSasaCai, Zamolxis666

@liviu, ma, da tu nu mai dai semne de viata?^^

Posted
well, i did my job.

next, a little flood and i go LOL

care vi se pare suspect dintre astia:

@liviu, ma, da tu nu mai dai semne de viata?^^

Nu inteleg ce vrei sa spui, iti par suspect?:))

Posted

Stai sa imi pun si eu logo`ul ala smecher fix pe muia lu admin sa io bag futu`l in gura:)

Guest Nemessis
Posted

A fost "cute" :))

Vreti sa mai facem unul zilele astea?

Posted

Da a fost misto,faza tare era ca era unu care zicea "ba cred ca sunt codati astia"

1.Vedea ca fuge astia ca Sumahar

2.Dadeau numa in cap

3.Omora ala cu nick-ul "R S T" 4-5 playeri odata

Si ala face,ba cred ca astia sunt codati:))

Posted

Gata....culmea ,deci culmea culmilor nu am luat niciun destroy/fuckof.In schimb 50 de banuri au fost ale mele.Am schimbat la ipuri cat nu am schimbat in 2 luni.

ps: pe langa cei de aici am mai ''adus'' si doi amici care i-au luat la 'tu-ti botu'

Guest Nemessis
Posted

La un moment dat dadeau ban oricui intra pe server. Nici sa iti alegi echipa nu mai apucai.

Posted (edited)

data viitoare vin si eu, ca nu am apucat sa imi setez nimic :))

Mai sunt doar 6-7 oameni pe server, era frumos daca ramanea doar admini :))

Edited by nedo
Guest Nemessis
Posted

Unde esti? Cred ca juma din forum nu mai e nici macar in tara si cealalta jumatate nu e din Bucuresti. Cum dracu ii gasiti voi pe toti? =))

Ala din poza cred ca e black cat :))

Or sa se duca la politie sa reclame ca au jucat niste codati la ei pe server. Mare ti-e gradina ta doamne.

Posted

Pacat ca am ratat putin distractia ati spus la 10!!! In fine am intrat si eu pe la vreo 10 si ceva si da m-am distrat grozav :D sper sa mai repetam treaba asta si sa respectati ora ca eu am pierdut ce a fost mai interesant :D

Guest Nemessis
Posted

Topic inchis pana la urmatorul raid. Asta daca nu ne aresteaza intre timp politia pentru port ilegal de coduri =))

Asta e individul care o sa ne taie pe toti http://hi5.com/friend/p562243704--CopiL+NorocoS+_OficiaL+Hi5--html mail: johnny_laleagane@yahoo.com

Nu-i asa ca va e frica?

P.S. - ca sa nu va mai chinuiti ma gasiti la adresa Str. Barierei nr.31, sector 1. Casa de culoarea cafelei cu lapte. Bucuresti desigur. Sper sa imi dati 200 lire pentru ca v-am zis unde sa ma gasiti.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...