Gonzalez Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Se poate face prin 2 variante:1- Creaza un nou folder, redenumestel "-" fara ghilimele. Click pe folder,tine apasat ALT si tasteaza 0160Acum click dreapta pe el,proprietati,customize,change icon,dai cateva scrolluri la si vei gasi o icoana "goala" Apesi Ok Si ai folder invizibil.2- Faci un folder nou.Mouse dreapta pe el,jos este Read-Only si Hidden,bifezi Hidden si apesi Apply si apoi Ok.Acum vei observa ca folderul tau este diferit de celelalte,"este pe jumatate invizibil" Acuma faci urmatorul lucru: intrii in my computer,sus vei vedea: File Edit View Favorites Tools si Help,dai click pe Tools,selectezi Folder Options... Va aparea o noua fereastra mai mica,cum era cea de la metoda 1 "Properties", vei selecta [de sus] View , bifezi Do not show hidden files and folders, si Bingo, ai un folder invizibil.ATENTIE! ca sa mai poti vedea folderul [de la varianta 2] trebuie sa intrii din nou la View si sa bifezi Show hidden files and folders.Enj0y! astept comentarii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie47 Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Prima era postata A doua o stie tot cocosu' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzalez Posted September 29, 2006 Author Report Share Posted September 29, 2006 si nu e bine ca am postat-o sau ce....? ma rog, unii cred ca daca au ce stiu eu cate posturi is mari si tari. mersi pentru comentariu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddie47 Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Sub7 wrote: si nu e bine ca am postat-o sau ce....?Nu, nu e bine Pt ca, repet, a mai fost postat...Da un search inainte sa faci topic pt a vedea daca mai exista unul asemanator/la felSub7 wrote: ma rog, unii cred ca daca au ce stiu eu cate posturi is mari si tari.Stiu, si pe mine ma deranjeaza...Sub7 wrote: mersi pentru comentariuNp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzalez Posted September 29, 2006 Author Report Share Posted September 29, 2006 mersi pt explicatii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibal Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 buaha misto thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koyotes Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 interesant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juice Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 uite si aici cum pica criticile heh ..aici pe forum noi trebuie sa ne intrecem intre noi in tutoriale si altele ? sau sa incercam sa facem pentru altii care vor sa invetze si sa invatam noi , unii de la alti; in sinea mea banuiesc ca nimeni de aici nu e as multilateral.Sub7 e bine ai multe tutoriale interesante , merci pentru postarea lor , sunt sigur ca multi au invatat multe din ele , bafta si la mai multe cunotinte in ce domeniu iti doresti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzalez Posted October 3, 2006 Author Report Share Posted October 3, 2006 10q juice astia cu posturi cred ca toti noi venitii stiu sa faca aproape orice! ata e ,nu ne-am nascut destepti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaHaReT Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 nimeni nu sa nascut destept , toata viatza invatzam cate ceva, zilnic , invetzi cate ceva nou ! parerea mea pt. cei noi venitzi ori sa foloseasca , Cãutare pt ceea ce-i intereseaza [daca-i intereseaza ceva in special ...] daca nu , sa inceapa cu ultimele pagini tutoriale/tutoriale video exploit etc .... daca vrei sa faci treaba calumea , iei din spate post cu post si invetzi ... daca stai sa vezi numa ce-i nou pe froum ... noi sa fim sanatosi ! [pe mine nu ma pasioneaza cate posturi am , din partea mea sa fie resetate sa-mi scrie ca am 1 , nu aia conteaza] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzalez Posted October 3, 2006 Author Report Share Posted October 3, 2006 Conteaza ce ai in cap,si sa stii ce vrei! Daca vrei mai mult ,faci si pe dracu in 4 sa inveti! - parerea mea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imported_silver Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 super tare chiar nu stiam faza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony_buzi Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Prima chesti ii nu o stiam dar a 2a o stie toata lumea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christian Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 ar mai fi o a 3-a varianta si anume ascunderea cu ajutorul comenzii attribex: dai in CMD comanda "attrib +H +S FolderName"astfel folderul o sa fie complet invizibil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christian Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Shocker wrote: Christian wrote: ar mai fi o a 3-a varianta si anume ascunderea cu ajutorul comenzii attribex: dai in CMD comanda "attrib +H +S FolderName"astfel folderul o sa fie complet invizibil Nu e complet inizibil.Prin comanda attrib +H +S il faci Hidden si System, insa daca dai de la Folder Options > Show hidden files and folders si debifeziHide protected operating system files o sa il vezi yep` ...u`r right dar sa fim seriosi ..cati crezi ca stiu de optiunea aia ?eu unu` nu stiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Nu m-am uitat peste toate posturile dar nu cred k a mai postat nimeni...Scz daca a mai postat cineva...Mai este o metoda:Faci un folder nou, ii dai rename si apesi "Alt"(in timp ce tii "Alt" apasat scrii: "0160" - codul caracterului nul si iti apare numele ca si spatiu) si apoi ii dai la properties-costomize si ii dai change icon... Ar trebui sa ai pe acolo cateva iconite transparente nu sunt sigur ca exista la toate calculatoarele la mine exista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Nu esti normal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Nu esti normal... dc spui asta??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Se poate face prin 2 variante:1- Creaza un nou folder, redenumestel "-" fara ghilimele. Click pe folder,tine apasat ALT si tasteaza 0160Acum click dreapta pe el,proprietati,customize,change icon,dai cateva scrolluri la si vei gasi o icoana "goala" Apesi Ok Si ai folder invizibil.Uite de ce spun aia!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Se poate face prin 2 variante:1- Creaza un nou folder, redenumestel "-" fara ghilimele. Click pe folder,tine apasat ALT si tasteaza 0160Acum click dreapta pe el,proprietati,customize,change icon,dai cateva scrolluri la si vei gasi o icoana "goala" Apesi Ok Si ai folder invizibil.Uite de ce spun aia!!kk scz nu am vazut m-am uitat in graba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...