dimiw0 Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 as dori sa stiu dak exista vreun keylogger pe ip.. adik sa scriu ip.ul victimei si sa vad ce face ea.... as avea nevoie urgent va rog... multumesc. Quote
tiodr Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 lucrurile nu merg asa, daca vrei , descarci de aici un software care te ajuta sa iti faci tu keyloggerul pe gustul tau si dupaia trimiti produsul finit (.exe) catre victima si cand il ruleaza BANG! o sa ai keylogger in pc-ul lui:D Quote
mike_vio Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Mai bine da-i un telefon si vezi ce face. Quote
luke999 Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 tare faza cu telu...acma oamenii s-o jm... maine poimaine cer nr de tel si vor sa vada parolele de la mozila:)) Quote
dirtrock Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 exista.. incearca ProRat!vezi sa nu aiba antivirus victima.. daca nu te descurci PM me.. Quote
razer_krait Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Defapt , daca ai acces la calculatorul lui (Sa mergi sa-i instalezi ardamax keylogger , care nu e detectat de virusi , el fiind instalat chiar de owner), sau este un pic cam proasta victima (Iti da team viewer si faci aceeasi chestie) , numai ca nu este pe IP , iti trimite prin mail sau prin ftp (Daca stii ce inseamna).Uita-te aici pentru detalii Quote
blackrunner1911 Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Am eu ce vrei, fud contra cost. IP, YM, ICQ, E-mail, FTP, SQL. PM te rog Quote
gyano Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Am eu ce vrei, fud contra cost. IP, YM, ICQ, E-mail, FTP, SQL. PM te rogma intereseaza si pe mine, daca ai ceva care sa nu fie vazut de av Quote