spammeru Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 tzeapa 153 de alerte te F**E la cap o juma de ora Quote
SnaK3 Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 nu ar fi mai interesant un mic programel care, cand cineva cere orice tip de invitatie, fie pentru jocuri sau alte aplicatii via messenger sa deschida si view webcam in acelasi timp? de exemplu cand iti da accept la joc sa dea invite si la webcam? asta ar fi mai bun pentru msn messenger ptr ca acolo are si optiunea de share, singura problema cand vine vorba de webcam ar fi ca se aprinde led-ul de la webcam, chiar daca nu e pe faza sau nu si da seama ca a dat accept/invite la webcam fara sa vrea, led-ul de la webcam tot se activeaza .. hai sa zicem ca ziua nu e prea vizibil, dar noaptea? lafel si cu fereastra personala de webcam, cand se activeaza webcam-ul la mess se deschide si fereastra cu webcam-ul propriuzis, e prea la mintea cocosului... tre sa fii prea gramada sa nu ti dai seama ca ti ruleaza webcam-ul, deci tre sa faci chestii mult mai complexe, modificari de drivere si alte etcs... asa daca tot o lungesti mai bine ii arunci un remote si te scoti mai ieftin si intr un timp mai scurt Quote
MirceaxD Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Frumos program. Am fortat mousu:( Quote
Wav3 Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 E conceptul lui BUNNN. Asta probabil doar s-a folosit de poza si de descrierea programului original, si a bagat backdoor. Quote
SOPA Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Da, sigur da ok la mesaje de te saturi... Quote
iulian001 Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 nu luati degeaba ca e teapa! ce glm buna ) nu mai pot de ras Quote
ManFunnky Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Cit pe ce sa rup Razeru , dar am descoperit de chestia asta "CTRL+ALT+DELETE" , voi stiati ? Quote
kidxelor Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Sunteti toti niste "hackeri":1. 50% din ei se plang ca au rupt mouse-ul (exista task manager poate nu stiati)2. 80% (cei care au rupt mouse-u + inca 30%) nu si-au dat seama ca acespt program trebuie sa il dai victimei pe messMai pe scurt programu ruleaza astfel, cineva "x" are pus webu si vrei sa te uiti la fatzau lui, si el nu da acept, atunci ii dai asta si dupaia dai Request (cerere) la web, si clicaciu de pe partea cealanta dand "ok" la toate ferestrele alea o sa dea acept la webcam fara sa-si dea seama.... off mi-e jena Quote
SilviuSDS Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Sunteti toti niste "hackeri":1. 50% din ei se plang ca au rupt mouse-ul (exista task manager poate nu stiati)2. 80% (cei care au rupt mouse-u + inca 30%) nu si-au dat seama ca acespt program trebuie sa il dai victimei pe messMai pe scurt programu ruleaza astfel, cineva "x" are pus webu si vrei sa te uiti la fatzau lui, si el nu da acept, atunci ii dai asta si dupaia dai Request (cerere) la web, si clicaciu de pe partea cealanta dand "ok" la toate ferestrele alea o sa dea acept la webcam fara sa-si dea seama.... off mi-e jena Buna explicatia pentru toti care nu au inteles, dar si foarte amuzanta Nu am mai auzit termenul asta, "clicaciu" ) .... Me like it Quote
ricardo1 Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 si cu ce il salvez bat vbs doar astea le stiu Quote
sashakz Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 deci mai pe scurt ca eu nu am inteles tu trebuie sa folosesti programul sau victima ? Quote
sashakz Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 aham ok ms de raspuns nu vazusem ca este si sus ! Quote
MiculFum Posted February 14, 2012 Report Posted February 14, 2012 acela e un server[virus] ce trimite informatii din Pc id yahoo la el Quote
CHIRY Posted February 22, 2012 Author Report Posted February 22, 2012 acela e un server[virus] ce trimite informatii din Pc id yahoo la elSa mori tu ! Cum ai ajuns la aceasta concluzie? Ia arata-ne si noua . Quote
Wav3 Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 Wav3Fii serios !De ce se foloseste de Registry ? Quote
CHIRY Posted February 23, 2012 Author Report Posted February 23, 2012 De ce se foloseste de Registry ?Arata-mi si mie de ce registry se foloseste te rog ! Quote
Wav3 Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 Tu ar trebui sa sti, doar e programul tau. Quote