Jump to content
ruio

Big Tools Crypter / Binder / Packer /Web /SQL

Recommended Posts

Posted
La un 1 post de al tau nu am ce zice:))

nici nu ma gandesc sa il downloadez

Atunci taci si nu mai comenta aiurea ! Sa mor , deja ai devenit mai mult decat agasant ! Cred ca nu este post pe intregul forum in care sa nu-ti fi dat si tu cu parerea ! Ce vrei ? Atentie ? Posturi ? Zi fratioare daca vrei posturi ca nu e greu sa-ti modifice cineva din 400 aproape pe care le ai in 4000000000000000 , poate asa o sa taci si tu si o sa citesti doar , poate n-o sa-ti mai expui parerea ta super avizata si de mare ajutor in orice topic .

Sper ca ai inteles macar 1% din tot ceea ce am vrut sa-ti transmit , sper doar !

Posted

Nu vreau atentie nici posturi si nici nu is singurul de pe forumul asta care da cu parerea la orice topic crede-ma daca ai ceva cu mine spune-mi sau tu iti faci numa meseria de moderator ? crede-ma am zis si eu sa nu se infecteze altii sau sa ma infectez eu cu stealerele lor

Bafta , la meseria de moderator RipKid

Posted
Atunci taci si nu mai comenta aiurea ! Sa mor , deja ai devenit mai mult decat agasant ! Cred ca nu este post pe intregul forum in care sa nu-ti fi dat si tu cu parerea ! Ce vrei ? Atentie ? Posturi ? Zi fratioare daca vrei posturi ca nu e greu sa-ti modifice cineva din 400 aproape pe care le ai in 4000000000000000 , poate asa o sa taci si tu si o sa citesti doar , poate n-o sa-ti mai expui parerea ta super avizata si de mare ajutor in orice topic .

Sper ca ai inteles macar 1% din tot ceea ce am vrut sa-ti transmit , sper doar !

Mai baietel ai devenit important pentru societate dintr-o data?! Daca ai probleme de comportament dute nene` si consulta un medic de specialitate si nu da sfaturi la toti, poate noi vrem sa te futem in gura, ce zici ?

Posted (edited)
Nu vreau atentie nici posturi si nici nu is singurul de pe forumul asta care da cu parerea la orice topic crede-ma daca ai ceva cu mine spune-mi sau tu iti faci numa meseria de moderator ? crede-ma am zis si eu sa nu se infecteze altii sau sa ma infectez eu cu stealerele lor

Bafta , la meseria de moderator RipKid

Am zis eu ca esti singurul care face acest lucru ? Momentan vorbeam cu tine , la tine ma refeream , nu incerca sa tragi si pe altii in cacat , asa fac copiii de scoala primara cand ii prinde doamna invatatoare cu o traznaie ( << Aaaa , dar si X-ulescu a mai fost cu mine si a facut si a dres , nu numai eu .>> ) . Asta ai facut tu acum .

Am ceva cu tine si cu toti ceilalti care fac la fel ca tine ! Nu e mai bine sa-ti vezi tu de treaba ta si sa nu mai comentezi IN FIECARE topic , pentru orice cacat cat de mic e el ? Nu e mai bine doar sa citesti si DOAR DACA ai ceva INTELIGENT de spus sa spui ? Ce parere crezi tu ca-si fac ceilalti utilizatori despre tine ?

Hai sa nu zici ca-s marlan , uite , iti dau si linkul spre posturile ( http://rstcenter.com/forum/search.php?searchid=816114 ) pe care le-ai facut tu si te rog frumos sa le iei si tu asa , la rand si sa citesti macar o parte din ele si daca tie ti se pare ceva nelalocul lui in ele , ai toata stima mea . Daca nu , atunci este grav .

// Hai gata ca am poluat destul topicul omului . Chill out si sper sa fi inteles ceva din ce am incercat sa-ti explic .

Edited by MrRip
Posted
Mai baietel ai devenit important pentru societate dintr-o data?! Daca ai probleme de comportament dute nene` si consulta un medic de specialitate si nu da sfaturi la toti, poate noi vrem sa te futem in gura, ce zici ?

Am devenit important ? Cu ce ti se pare tie ca ma dau important ? Ca incerc sa scap forumul de cateva sute de posturi inutile ? Ia vezi ca ti-o cam iei in cap si nu e bine , s-ar putea sa te cam lovesti singur . Asa ca , vede-ti de treaba ta si nu mai te baga ca musca-n cacat si o sa fie mai bine .

Posted

Si care e problema ta ma RipCoi aa pardon RipKid ce posturi fac eu ?

uita-te la tine ce comportament ai ca un moderator care sta toata ziua pe forumul asta si cauta userii care fac posturi inutile

suferi de moderator vad ca.... :-j