hirosima Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Am auzit de curand o stire despre un personaj care are a infiintat o organiza?ie f?r? scop lucrativ interna?ional? care public? documente care nu sunt destinate publicului.Mi s-a parut interesant asa ca am cercetat putin si am gasit diferite siteuri chiar si in romania care m-au frapat prin diferite articole probabil adevarate, insa de o gravitate extrema. Creatorul wikileaks este Julian Assange.Va las cateva siteuri care m-a socat, prin informatia care o contin:siteul oficial: http://www.wikileaks.chWikiLeaks Romania wikileaks.roDezvaluiri wikileaks romaniaUn ziar din Spania: Wikileaks - Noticias, Fotos, Encuestas y Trivials de Wikileaks en 20minutos.esCe parere aveti, stiati deja de wikileaks? Poate fi un argument pentru ca statul american sa pice? Quote
Guest Nemessis Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Haidi bre. Cum dracu sa nu stii despre wikileaks cand peste tot la tv si in ziare auzi doar despre ei? Apropo, organizatia aia castiga o gramada de bani din ceea ce face Quote
BogdanNBV Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 A murit Michael Jackson!!!! omule treaba asta e de o gramada de timp Quote
jigsy18 Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Asta e site official din cate stiu eu....Am auzit de acest site din septembrie de cand era stirea cu Iraq Quote
BigT Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Mama ce bani faceam daca puneam mana pe wikileaks.ro In alta ordine de idei, a fost furadan. Quote
hirosima Posted February 12, 2011 Author Report Posted February 12, 2011 pentru cei interesanti maine la ora 22 pe Discovery este un documentar despre wikileaks.totusi este un risc destul de ridicat sa dezvalui informatie secreta... Quote
Quid Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 neinteresant ) serios cu ce ma incalzeste pe mine ca exista wikilleaks sau pe tine Quote
adi003user Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 in alta ordine de idei vreau sa va anunt ca Madalina Manole a murit. da. e adevarat Quote
Guest ballack Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 maine la 22 documentar sexy despre astia pe discovery Quote
asd123fgh Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 esti intarziat tare frate. treaba cu wikileaks s-a consumat deja. a intrat assagne in inchisoare, a iesit, etc. Quote
demon_zone Posted February 12, 2011 Report Posted February 12, 2011 Justin B**ber is gay & bald.//sorry, forgot so censure. Quote
Guest User Name Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 mie mi se pare o chestie,prin care sunt manipulate state mari,cat si mici... Quote
dragosh1904 Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 mda...am citit undeva ca acolo sunt interese politice dar nu toate..de ex cum ar trimite cei de la PSD cva despre Base ca a omorat 100 de oameni care ii stiau secretele..sper sa nu fie adevarat si da sa ma uit si eu pe discovery:) Quote