SympleBoy22 Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Am primit azi prin posta un card de la Google in valoare de 260 ron pentru "afacerea cu adwords" . A mai primit cineva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Am primit pe mail cod pt reincarcarea contului, dar card nu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Am primit eu,cu acei bani virtuali platesti anunturile adwords. Adica iti faci anunturi adwords gratis in valoare de 160 RON. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quid Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 si eu am primit un cod nu stiu de ce au mai trimis card daca puteau sa trimita un cod nu inteleg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyx Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 eu l-am mai primit, scrie mare pe el 260 RON card cadou google adwords numele tauil vand cine vrea pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 eu l-am mai primit, scrie mare pe el 260 RON card cadou google adwords numele tauil vand cine vrea pmNu cred ca vei putea vinde acel cod pentru ca il primesti in posta dupa 2-3 saptamanii de la inregistrarea pe Adwords. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihahi Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 nu stiu sigur daca se poate vinde deoarece din cate imi aduc aminte, ca am primit si eu acum ceva timp, se foloseste doar pentru acea persoana care este trecut pe card respectiv care are deschis contul cu numele acela de pe card... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Cel mai probabil asta este, si chiar asa daca vinzi cu tot cu cont datele acelui vanzator raman. Tot cel mai bine plateste ca sa ii bagi reclama in contul tau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Park Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Se poate vinde, insa nu stiu cine s-ar incruca sa dea bani pe un cupon de asta cand se gasesc gratis pe internet, unele chiar mai mari, asteptati doua-trei zile sa fie trimise la toti utilizatorii adsense si sa vedeti ce roiesc codurile pe internet, gratis chiar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NekoBot Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Buna si eu am primit acest "card" acum doua zile ..... eu ma intreb de ce ar mai face asa de mult sa arate ca un card adevarat ..... cu banda magnetica pe spate doar pentru un amarat de cod .... serie ... key ........cand putea sa dea un mail sau pur si simplu un carton..... si pe foile alea ei precizeaza ca....Pot sa il folosesc cum doresc eu...... as incerca la un magazin sa cumar ceva de valuare foarte mica (bomboane ) si sa incerc sa platesc cu cardu daca merge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Astazi mi-a venit si mie cardul asta cu ocazia asta am aflat si eu codul postal exact )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...