Jump to content
Skream Example

Google: “Microsoft Bing triseaza si ne copiaza”

Recommended Posts

Gigantul internetului Google sustine ca motorul de cautare Bing de la Microsoft triseaza si copiaza rezultatele cautarii de la Google.

Amit Singhal,inginer Google, nu si-ar fi putut imagina ca Bing sa triseze,a declarat pe contul lui de Twitter.

Controversata acuzatie a fost facuta dupa ce Google a executat o serie de operatiuni care au demonstrat ca Bing copiaza algoritmul motorului sau de cautare.

Inginerii din Mountain View i-au prins cu mata-n sac pe cei de la Microsoft in clipa in care au pus la cale o operatiune capcana. Au creat cuvinte noi, lipsite de sens – gen “hiybbprqag” - carora le-au atribuit rezultate care nu aveau nicio relevanta. Au monitorizat Bing si au observat ca la numai cateva zile motorul de cautare Microsoft oferea la cautarea dupa cuvintele nou create aceleasi rezultate ca si motorul de cautare Google.

Microsoft neaga, evident, acuzatiile, reprosandu-i gigantului internetului ca s-a angajat intr-o adevarata “cascadorie demna de romanele cu spioni” pentru a dovedi intr-o maniera incorecta ca Bing foloseste rezultatele Google.

"Abia asteptam sa concuram cu algorimi de cautare autentici, de la Bing si de la altii, algoritmi construiti pe inovatie, si nu cu rezultate de cautare reciclate, copiate de la un competitor", a raspuns Jake Hubert, reprezentant Google, afirmatiilor Microsoft.

Nu stim cine a jucat mai murdar in toata povestea asta.

Link to comment
Share on other sites

Sigur Microsoft.Acum cativa ani o comisie UE le-a cerut sa prezinte cateva surse la fisierele de windows in urma unor acuzatii si au gasit ca se folosesc de foarte mult open source pentru produsele lor. Astia fura la greu, au fost in scandal si cu cateva proiecte de la sourceforge si nu numai. Pana acum au pierdut toate procesele in care au fost implicati asa ca de ce va mai intrebati cine are dreptate?

Nu uitati ca Windows a inceput tot cu o hotie, interfata portata pe DOS fiind a celor de la Apple dar domnul Bill a castigat fiind puternic sprijinit de "Companie", acum ceva timp ex Bush tatal (fost presedinte si director CIA) a recunoscut ca a fost omul lor.

Link to comment
Share on other sites

Cum zicea si Linus si barbosul ala din Tron si oricare alt programator cu "har" totul trebuie sa fie gratis, iar modificarea, adaptarea si orice tine de soft personalizat la nivel de utilizator se considera serviciu si de abia atunci se cer bani.

Daca nu lasi sursa libera nu o mai modifica / intereseaza / dezvolta nimeni si ori ramai un nimic ori devii mafiot ca si microshit.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...