gorilosu Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 (edited) Ofer 10 saituri simple facute de mine celor ce vor si pot sa-l promoveze calumea . De ce gratis ? Ce-mi iese mie din asta ?Raspuns : Conditia celor care vor acest sait este sa pastrazeze bannerul care va fii pe el .( voi pune un banner , catre un anumit sait )saitul va fi de genul www.filmesiseriale.com ( saitul este pentru a va da seama despre ce este vorba si nu despre spam ) DACA VA FI CONSIDERAT SPAM ROG SA FIE STERS IMEDIAT DE UN MODERATOR .editare : va fi de genul saitului de mai sus in sensul simplitatii nu si in sensul temei sau templateului ;Merg dupa ideea : " Primul venit , primul servit "Dati-mi pm cu id-ul de messengera nu se intelege gresit NU OFER DOMENIU SI HOST , DOAR DESIGNUL Edited February 19, 2011 by gorilosu 2 1 Quote
Oust Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Frumos din partea ta sa faci ceva gratuit si pentru alti. Rep + Quote
max77 Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Vreau si eu unul. Am domeniu si hosting asa ca nu e problema. Vezi ca ai mess-ul meu sub avatar. Quote
Guest User Name Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Cum se cheama chatul de pe siteul tau? Filme si Seriale Online cu SubtitrarePm pls;) Quote
gorilosu Posted February 19, 2011 Author Report Posted February 19, 2011 Cum se cheama chatul de pe siteul tau? Filme si Seriale Online cu SubtitrarePm pls;)PAi nu are neaparat un nume , chatul este cam in plus acolo .... De ce te intereseaza ? da-mi un pm Quote
Park Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Nu ti se pare cam dificil sa faci websiteuri in HTML cu sute de pagini ? Nu mai bine ai incerca sa te apuci de Artiseer 2 si sa faci teme wordpress, blogspot, joomla etc. Sunt foarte usor de facut, cu un pic de munca ai putea sa faci niste teme foarte frumoase, si poti sa iti pui propriile linkuri in footer.PS: e doar o sugestie. Quote
Guest User Name Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Nu ti se pare cam dificil sa faci websiteuri in HTML cu sute de pagini ? Nu mai bine ai incerca sa te apuci de Artiseer 2 si sa faci teme wordpress, blogspot, joomla etc. Sunt foarte usor de facut, cu un pic de munca ai putea sa faci niste teme foarte frumoase, si poti sa iti pui propriile linkuri in footer.PS: e doar o sugestie.cu artiseer 2 lucrez si eu,m-am acomodata foarte usor cu el,si este perfect... Quote
gorilosu Posted February 20, 2011 Author Report Posted February 20, 2011 cu artiseer 2 lucrez si eu,m-am acomodata foarte usor cu el,si este perfect...Eu lucrez html pentru ca pe asta am diploma ; Si fac gestul asta pt ca am nevoie si eu de portofoliu Quote
PuRiCeL Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 vreau si eu, cumpar domeniu in functie de site. ai pm. Quote
dirtrock Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 (edited) vreau si eu unul, daca se poate.. Edited February 20, 2011 by dirtrock Quote
ciprian92 Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 interesat! cum pot intra in afacerea asta!! cipy_92@yahoo.com adresa de e-mail! Hotfile.com: One click file hosting: Calendar crestin ortodox.pdf Quote
gorilosu Posted February 22, 2011 Author Report Posted February 22, 2011 interesat! cum pot intra in afacerea asta!! cipy_92@yahoo.com adresa de e-mail! Hotfile.com: One click file hosting: Calendar crestin ortodox.pdfti-am dat add , vorbim pe mess Quote
culay Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 (edited) @gorilosu:Pana la urma ai facut la cineva site pana acum? Edited February 24, 2011 by culay Quote
Robert1995 Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Nu prea vreau sa reinviu postul , dar totusi , pagini in html ? de astea fac colegii mei la scoala , daca chiar vrei sa faci bani din web , ia mana si invata PHP , e greu , iti vine uneori sa te impusti , dar totusi merita Clicky Si daca vrei sa incepi cu o platforma gen Model-View-Controller (dai si un google ) incearca Code Igniter Quote