kelloo Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Am un bb8310 codat pe vodafone si vreau sa l decodez sa mi mearga pe orange in principiu si caut caut si nu gasesc:)) toate tutorialele sa apeleze la mine:)).Daca mi ati da un sfat un pont ceva v-as fi tare recunoscator! Quote
Owneru24 Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Da-mi modelul de telefon,IMEI si MEP si o sa incerc sa te ajut. Eu am decodat pe al meu un bb8520 la fel. Nu trebuie cablu de date nu trebuie nimic doar ce ti-am cerut mai sus in functie de IMEI si MEP se calculeaza MEP2. MEP key il afli urmand instructiunile de aici Find Blackberry MEP code through hidden Engineering Screen | Unlock-BlackBerry.comSucces! Quote
Cheater Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Stai pe http://forum.gsmhosting.com/vbb/ si vezi ca mai sunt baieti care fac promotii, genereaza coduri de decodare moca dupa IMEI la 10-20 oameni ca apoi sa ceara o suma modica, eu asa am decodat BB-ul unui amic.Alte metode moca n-am gasit.Bafta! Quote
ionutz49 Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Intra aici si tradu cu google daca nu intelegi;Liberar gratis Blackberry - HTCMania: la mayor comunidad hispana sobre HTC y otros smartphones Quote
ivan_ionuts Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 vreau sa decodez un blackBerry 8520!care poate sa ma ajute sa bage id meu in lista ivan_ionuts,as ramane dator:( Quote
MagicThunder Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 (edited) Daca ati fi cautat bine nu ar fi trebuit sa dati nici un ban pentru decodare:)Dati-mi pm cu: Mep code si Imeiul vostru + modelul de telefon si ne intelegem:)P.S: MEP code este codul retelei in care este blocat telefonul si il puteti afla sau imi puteti spune in ce retea este blocat telefonul:) Edited March 30, 2012 by MagicThunder Quote
mariusgsm76 Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 colegii care vor unlock blackberry.pm Quote
dixongsm Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Nu mai oferi?i free coduri de deblocare pentru blackberry celor care vin ?i le cer?esc...Sunt de p?rere c? au internet de poman?, cred c? îl folosesc doar pentru a se masturba, din moment ce nu caut? ce au nevoie, ?i vin numai cu cer?itul pe-acia...A?a c? nu mai fi?i a?a de darnici cu ei... cui îi este lene s? caute, s? pl?teasc?.Ps. Cine este activ ?i a contribuit cu ceva util pe forum, a ajutat al?i useri mai în?eleg.. dar restul !!!!?BR. Dixon Quote
geoorgik Posted April 14, 2012 Report Posted April 14, 2012 Nu mai oferi?i free coduri de deblocare pentru blackberry celor care vin ?i le cer?esc...Sunt de p?rere c? au internet de poman?, cred c? îl folosesc doar pentru a se masturba, din moment ce nu caut? ce au nevoie, ?i vin numai cu cer?itul pe-acia...A?a c? nu mai fi?i a?a de darnici cu ei... cui îi este lene s? caute, s? pl?teasc?.Ps. Cine este activ ?i a contribuit cu ceva util pe forum, a ajutat al?i useri mai în?eleg.. dar restul !!!!?BR. DixonBine ca esti tu destept! Oamenii pun intrebari... Quote
dixongsm Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 Bine ca esti tu destept!Chiar c?... dar degeaba, nu m-a ferit d-zeu de dobitoci Oamenii pun intrebari...Corect, pun întreb?ri f?r? s? se oboseasc? s? foloseasc? "s?rci" ?i "goag?l". Quote
Starker Posted April 24, 2012 Report Posted April 24, 2012 Frate... unde e legenda cu 10 posturi? O sa fie plin forum-ul de cersetori... Quote