little123 Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Ar fi bine sa se faca o sectiune privata unde doar membrii cu peste 100 de postari sa aiba acces multi se inregistreaza pe forum doar sa descarce programe etc acolo sa posteze fiecare conturi, nologine, shell-uri etc, voi ce ziceti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr00f Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Nu. S-a mai discutat asta de cateva ori. Dupa toti vor face spam si offtopic de-am pulea numai de dragul de a vedea ce-i acolo. Exista sectiunea VIP si adminii hotarasc cine merita acces acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 corect pr00f, gandeste-te ce ar face fiecare labar pentru 100 de posturi ca sa vada ce este acolo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebee Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Daca tu din ianuarie pana in februarie 2011 ai 250 de posturi.. ai vrea sa intri acolo nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little123 Posted February 25, 2011 Author Report Share Posted February 25, 2011 Daca tu din ianuarie pana in februarie 2011 ai 250 de posturi.. ai vrea sa intri acolo nu?Tu din Octombrie pana acuma ai doar 280 de postari si eu in 2 luni am 250 deci e ceva diferenta intre noi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr00f Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Tu din Octombrie pana acuma ai doar 280 de postari si eu in 2 luni am 250 deci e ceva diferenta intre noiCel putin Bebee ajuta lumea si nu zice mereu la request-uri "cat dai pe x?". In concluzie, Bebee + post-urile lui sunt mai utili decat tu + ale tale. Edit : forumz iti spune ceva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little123 Posted February 25, 2011 Author Report Share Posted February 25, 2011 Cel putin Bebee ajuta lumea si nu zice mereu la request-uri "cat dai pe x?". In concluzie, Bebee + post-urile lui sunt mai utili decat tu + ale tale. Edit : forumz iti spune ceva ? Da cer ceva in schimb doar nu vrei sa dau conturi orange, steam etc asa moka nici mie nu mi-a dat nimeni nimic degeaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Am facut eu un topic mai demult,s-a hotarat sa se faca sectiunea,kw3rln lucreaza la ea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti93 Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Parca Nytro zicea ca: "Nu numarul de posturi conteaza ci calitatea lor!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyx Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 topic privat sa aiba acces doar useri cu vechime, asa nu ar mai fi spam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Am facut eu un topic mai demult,s-a hotarat sa se faca sectiunea,kw3rln lucreaza la ea.cred ca mai buna ar fi o sectiune bazata pe "rep" nu pe posturi, avand in vedere cantitatea mare de trolli de care avem parte.Posturi gen: "bine ai venit; multumesc frumos; foarte folositor; bravo" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoogleMe Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 pentru cei cu vechime da dar pentru posturi nu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...