herathe1 Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Salut!Stie cineva un hack pentru tanoth.co.uk?Si nu ma refer la cele vizuale cum ar fi cheatengine,un hack spre exemplu pentru adaugare de credite cu daopay sau moneybookers sau un cheat de duplificare a unor iteme si asa mai departe. Quote
Silviu Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Micsoreaza-ti mai intai potaia ca ocupa juma` de forum. Quote
BGS Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Si ce daca ocupa jumate de forum cu ce te deranjeaza nu inteleg Nu mai posta doar de dragul de a posta cainele respectiv e foarte frumos.@herathe nu cred ca vei gasi ceva aici succes in continuare la cautari. Quote
herathe1 Posted March 3, 2011 Author Report Posted March 3, 2011 multumesc BGS!si referitor la "ursuletu" ala am pus unu mai mic:) nu e al meu...desi as fi vrut ca si al meu sa ramana tot asa dar...acolo undeva in sinea lui tot un "ursulet" a ramas:) din pacate de 2 zile e singurel deoarece a ramas fara prietenu lui de o viata...in fine...va multumesc inca odata si spor in tot ceea ce faceti! Quote
herathe1 Posted April 4, 2011 Author Report Posted April 4, 2011 caut pe cineva care cunoaste java sau ceva pentru ca trebuie sa existe un hack pentru joc ofer un cont full nu trial pe iplay cui ma ajuta! Quote
marius_fc Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Pentru Tanoth nu exista niciun hack pt ca totul se face pe server. Exista insa un bot care iti poate face toate actiunile din joc in mod automat si programabil de catre utilizator. Vezi linkul . Asta e tot ce poti gasi legat de acel joc. Quote