Effy Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 Tocmai am capatat acces la o comunitate de counter-strike, destul de importanta sa zic. Am FTP-ul unde e hostat serverul principal si un moderator pe forum.Acum, ce as putea face cu ele? Nu va inghesuiti... Cine vrea sa stie despre ce comunitate este vorba sa imi dea PM si daca consider ca este necesar o sa ii spun. Salut :X:X:X Quote
ripoff Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 ce poti sa faci decat sa iei ce poti lua de pe acolo mailuri daca ai acces la db si sa dai un deface eventual Quote
HackKing Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 ce poti sa faci decat sa iei ce poti lua de pe acolo mailuri daca ai acces la db si sa dai un deface eventual Pai parca a spus ca are ftp-ul unde e hostat serverul. Deci are acces la sever, nu ?Pe forum are doar moderatorul. Quote
ZeroCold Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Fa back-up la tot ce are acolo apoi fa java drive by pe pagina principala Quote
pr00f Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Cum spune si ZeroCold, urca java drive by in index. Quote