Patrunjel Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Salut.A cazut iar filelist, sau mi-am luat eu ban? Cand sa intru pe site imi apare logo-u ala mic, de acolo de sus, din browser, dar pe pagina nu-mi apare nimica.... Deci a cazut filelist, sau mi-am luat eu ban? Quote
tiodr Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 e doar la tine, la mn merge perfect;)ps: incearca cu vrun proxy ceva;) eu folosesc http://www.bioproxy.info/ si http://erimi.co.cc/ pt proxy;) bafta;) Quote
Patrunjel Posted March 8, 2011 Author Report Posted March 8, 2011 (edited) Ce cacat...PS: Mersi pentru site-uri, prind bine la casa omului Edited March 8, 2011 by Patrunjel Quote
Patrunjel Posted March 8, 2011 Author Report Posted March 8, 2011 Pula mea, mi-au si sters contu, ma simt dezgolit Dati umpic un search pentru "minecraft" si dati pe primu link, mai e un anunt cu un trainer pentru minecraft? Quote
culay Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 (edited) Merge perfect omule,doar ca nu te mai pune pe tine in seama. Edited March 8, 2011 by culay Quote
icebird Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Cum sa postezi mah pe forum la filelist serveru'? Cine ti-a spus de spread pe filelist probabil ca se referea daca ai un cont de Uploader sa urci un torrent cu serveru' nu sa-l postezi pe forum, anyway, daca ai nevoie de un cont nou da-mi un PM ca iti dau eu. Quote
little123 Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Cum sa postezi mah pe forum la filelist serveru'? Cine ti-a spus de spread pe filelist probabil ca se referea daca ai un cont de Uploader sa urci un torrent cu serveru' nu sa-l postezi pe forum, anyway, daca ai nevoie de un cont nou da-mi un PM ca iti dau eu.Si eu am postat pe filelist la comentarii link catra un server de stealer Nu era contul meu ala de pe care am postat, era un cont prins tot in stealer Quote
Patrunjel Posted March 8, 2011 Author Report Posted March 8, 2011 Pai la comentarii am postat si eu Si am si prins ceva...nu cine stie ce, da na, e mai bun decat nimic (de ce am mereu senzatia ca preadingu de stealer e ca pescuitu? )Pacat ca am gafat-o cu iconita cica era installer, si avea iconita de .jpg , ca n-am vazut, eram pe linux Quote
ZORRO19 Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Nici la mine nu mai merge,gata filelist amanetat Quote
Flubber Posted April 12, 2011 Report Posted April 12, 2011 Cand nu va merge filelist.ro incercati domeniul celalalt: flro.org Quote