Jump to content
Patrunjel

S-a dus filelist?

Recommended Posts

Posted

Salut.

A cazut iar filelist, sau mi-am luat eu ban? :))

Cand sa intru pe site imi apare logo-u ala mic, de acolo de sus, din browser, dar pe pagina nu-mi apare nimica.... :-<

Deci a cazut filelist, sau mi-am luat eu ban? :))

Posted

Cum sa postezi mah pe forum la filelist serveru'? Cine ti-a spus de spread pe filelist probabil ca se referea daca ai un cont de Uploader sa urci un torrent cu serveru' nu sa-l postezi pe forum, anyway, daca ai nevoie de un cont nou da-mi un PM ca iti dau eu.

Posted
Cum sa postezi mah pe forum la filelist serveru'? Cine ti-a spus de spread pe filelist probabil ca se referea daca ai un cont de Uploader sa urci un torrent cu serveru' nu sa-l postezi pe forum, anyway, daca ai nevoie de un cont nou da-mi un PM ca iti dau eu.

Si eu am postat pe filelist la comentarii link catra un server de stealer :)) Nu era contul meu ala de pe care am postat, era un cont prins tot in stealer

Posted

Pai la comentarii am postat si eu :) Si am si prins ceva...nu cine stie ce, da na, e mai bun decat nimic :)) (de ce am mereu senzatia ca preadingu de stealer e ca pescuitu? :)) )

Pacat ca am gafat-o cu iconita :)) cica era installer, si avea iconita de .jpg , ca n-am vazut, eram pe linux :))