Jump to content
cry4ty

salutare!

Recommended Posts

Posted

Salut!

Ma numesc Cristi, merg pe 17 ani(peste 2 luni), sunt clasa a X-a,fac fotbal de performanta de 8 ani la clubul Progresu(f.c national),de curand am facut o pauza de aproximativ 3 luni din cauza ca ma durea foarte rau cand alergam in partea dreapta,intre timp am fost la o policlinica privata si doctora mi-a spus ca am o fiere lenesa (si din nefericire inca mai am insa durerea nu mai e asa persistenta).Sunt din Bucuresti.Imi place sa ascult hiphop,rock, in general imi plac melodiile care-ti dau o doza de adrenalina si motivatie,o melodie care te motiveaza:d

"Biggest,the best,better than the rest","Nobody's perfect but I'm pretty fucking close!" :-).Am dat de voi pe gugle in timp ce cautam niste tutoriale despre keyloggere, nu m-am asteptat sa fie o comunitate de hackeristi :P, de asemenea am vazut ca sunt foarte multe tutoriale utile si asta m-a determinat sa intru in comunitate(sau macar sa incerc)O sa incerc sa fac ce pot ca sa ajut si eu comunitatea :).

Nu stiu mai nimic despre hacking.Sunt novice in materie de HTML,CSS, am facut un site mai demult BUSE GAZ - ROMANIA , pentru un vecin.

Ma mai pricep si la photoshop, low spre medium,il foloseam mai mult ca sa-mi falsific pozele cand jucam counter-strike :)):))(si-mi iesea de minune).De curand m-am apucat si de 3ds max insa e mult de lucru ca sa-l inveti perfect asa ca l-am lasat.In rest imi place sa joc counter-strike(add yon91 pe steam care vrei :P).