bilo182 Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 (edited) Contact : id lasere_roLASERPOINTER.RO Laserul arata exact ca in poze, atat la cutie si aspect cat si la raza si putere. ***Super pret*** 60 RON La comenzi de 5+ bucati se scad 5 lei din pretul pe bucata (en gros) La comenzi de 10+ bucati se scad 10 lei din pretul pe bucata (en gros) Locatie: Predare Bucuresti, livrare in toata tara pret transport suportat cumparator (7 lei posta romana, 20 lei posta atlassib, 35~ lei fan curier) Demo: Img: http://img713.imageshack.us/img713/5763/laser200mw.jpg http://img15.imageshack.us/img15/9008/coolgreenlaser.jpg Puteti folosi indicatorul laser pe ecrane de proiectie, monitoare video, si prezentari grafice. Îl puteti folosi, de asemenea, pentru medicina legala, iluminare, indicând, alinierea, cerul aratând (astronomie) sau doar pentru impresie. Numai un indicator de înalta calitate cu laser verde are vizibilitatea de care aveti nevoie . Caracteristici: * Acesta va fi folosit pentru a indica la orice obiective dorit pe ecrane de proiectie, monitoare video, si prezentari grafice * De asemenea, poate fi folosit pentru medicina legala, iluminare, indicând, alinierea, cerul aratând (astronomie) sau doar pentru a fi cool. * Durata de viata: timpul de lucru de peste 5.000 de ore. * Puterea maxima de iesire: 200mW * Lungime de unda: 532nm. * Gama în întuneric: mai mult de 3000 de metri (nu poate ochiul sa vada atat de mult oricum) * Alimentare: Baterii ( sunt incluse). * Mod de iesire: Constant Wave. * Culoare laser: verde. * Raza vizibila noaptea. AVERTISMENT: Este recomandat a se evita contactul vizual direct. Nu pastrati laserul la îndemâna copiilor.Nu ne asumam raspunderea asupra unui eventual neplacut accident . Taxa livrare in tara suportata de cumparator (~7 lei prin posta romana). ================================================== ================ DE STIUT: Pentru laserele care ard pungi / sparg baloane : 1- Punga / locul unde ardeti balonul trebuie sa fie negru sau marcat cu un marker negru (ca in videoclip). 2- Este de preferat sa se foloseasca 2x acumulatori AAA ceva mai puternici (cei care se reincarca) pentru raza puternica (nu va plangeti ca nu merge sa ardeti cu laserul daca folositi niste baterii obisnuite la 1-5 lei). 3- SUB NICI O FORMA NU INDREPTATI ACESTE LASERE SPRE OCHI, pot afecta permanent tesutul deci implicit afecta vederea pe viata. ================================================== ================ Contact : id lasere_ro Edited February 5, 2012 by bilo182 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Nu este ilegal in U.E la 200mW? Sau stiu eu prost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bum Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 sigur laserul ala nu e de 200 unul de 200 facea gaura in punga din primele 3 secunde. si balonul nici nu apuca sa ii vada raza ca era pocnit si oricum pretul este extrem de mic pentru un asa-zis laser de 200 mW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bum Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 e o minciuna. puteti vedea pe youtube lasere de ! 5mW ! care sparg un balon negru de 3 ori mai repede decat acesta. scz ca iti stric vanzarea, dar acesta nu e un laser de 200 mW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanISR Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 (edited) o sa-mi cumpar luni-marti una din asta si va zic cat de tare / bun iiedit : mam razgandit , nu e de 200 dupa cateva search-uri pe ''micul'' youtube http://www.youtube.com/watch?v=aLyxiOVIC0s uite un laser de 200mw nu ala al tau sorry Edited March 20, 2011 by DanISR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabyyy Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 am eu de 50mw, nu sparge niciun balon, nu aprinde niciun chibrit. trebuie sa fie de minim 100mw sa sparga baloane/aprinda chibrite. a si am dat 90 RON pe el, cel mai ieftin de pe Okazii. deci nu stiu ce laser dai tu cu 60 RON la 200mw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rekonbv Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 unu de 200mW pe rosu costa $27.73 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Church Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 si de ce oare prima poza postata de tine am impresia ca nu e din romania. .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoondark Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 si de ce oare prima poza postata de tine am impresia ca nu e din romania. .. pt k nu e din romania ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentrunfs20 Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 nu are 200mw, eu zic ca are un 30mw, doar il am in mina si am facut comparatie cu un laser de 20-30mw din SL1 -SHINP, dar la pretul asta zic ca-i bun iar cel cele vinde este om serios, chestia este ca si pe laser scrie 200mw, dar omul asta a citit, asta scris. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...