zoondark Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 am si eu o intrebare...este legal folosirea unui asemenea obiect ?sau..daca te prinde ca il folosesti pe strada iti face dosarel ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vally Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 am si eu o intrebare...este legal folosirea unui asemenea obiect ?sau..daca te prinde ca il folosesti pe strada iti face dosarel ?Eu nu imi fac griji pentru asta Era o vorba p`aci ... mai bine cu dosar penal decat la morga sau ceva de genu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolder Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Arma alba.....Ce mi se poate intampla daca trec pe langa un politist cu telescopica in gentuta si acel militian la o perchezitie sami gaseasca telescopica INCHISA in geanta? bastonul telescopic (castet) este interzis la detinere, intra in categoria armelor albe si pt aceasta risti un dosar penal (asta daca nu-l folosesti).daca il folosesti si drept urmare rezulta victima/e, pe langa dosarul penal risti sa ajungi la inchisoare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Daca il ai in portbagaj la masina , e ok . Inclusiv arma de foc (daca ai permis - la armele mari ma refer , de exemplu o carabina ) , cutit sau bata de baseball.E problema cand te prinde cu asa ceva asupra ta pe strada , in portbagaj e ok .Atentie IN PORTBAGAJ , nu in cabina . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoondark Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 (edited) da bastonu ala telescopic dak ii dau una la piciaore sal deviez si pe urma il arunc intro curte .. ala poate sa aibe vro dovada ca lam atacat cu asa ceva ?-si mia venit mie asha o idee.. daca ii dau bila aia jos din varf (prin desurubare) ultimul segment este gol ... il pot umple cu plumb ? sa fie mai tapan cand dau cu iel ? Edited March 21, 2011 by zoondark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr00f Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Eu am baston identic ca cel din poza pusa de tine doar ca are trei segmente, mai scurt. E teapan oricum, nu stiu de ce vrei sa mai pui si plumb in el. Eu ma risc si merg cu el si la scoala, nu-mi fac griji de perchezitie, asa 'din senin'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 doare asta?:Ddaca ii dai lu' unu o deasta pe muie se mai trezeste?:Dcam cat costa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedhack Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 User_Name daca ii dai lu unu in muie nu se mai trezeste...somn de voie daca vrei sa ii dai la maine,picioare si il paralizezi de durere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johndoe.1990 Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Cred ca este arma alba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emiliano Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 costa in jur de 50 lei unul mai calumea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vally Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 costa in jur de 50 lei unul mai calumea...da un exemplu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoondark Posted March 22, 2011 Author Report Share Posted March 22, 2011 eu atat am dat pe el 50 ron ;@iel -> m-am grabit si de-aia ..@pr00f si eu ma risc si merg cu el la scoala,il tin in buzunarul de la geaca dinauntru la piept si nu prea se vede ...numai daca iau vro fata in bratze ..il simte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoondark Posted March 22, 2011 Author Report Share Posted March 22, 2011 (edited) iti dai seama ..cu ala profesional doar il indrepti pe iel si cand s-o deschide ..direct in muie il loveste de il lasa pe jos .. .. .. dar mie de politie imi este..ca pe aici pe unde stau io umbla pe 3/5 strazi cate 2 politisti si 3 masini de politie sunt in orash care urmaresc elevii ...si eu am dat 50 ron pe iel pentru ca l-am cumparat de la un coleg .. .. .. ca imi trebuia neaaparat in ziua aia Edited March 22, 2011 by zoondark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolder Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 snoopy vad ca te grabesti cam mereu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoondark Posted March 23, 2011 Author Report Share Posted March 23, 2011 nu e snoopy pe contul asta.. .. .. snoopy = nSnoopy sau ceva de genul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...