SENEQ_o Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 - Cat e de greu sa faci o distributie linux ( nu de la 0 , ci bazata pe debian sau ubuntu ) ? - A incercat careva ?- Am putea incerca sa facem noi una ( nu neaparat axata pe securitate si testing , gen backtrack ci una normala , user friendly cum e linux mint ) . Banuiesc ca sunt persoane pe aici care stiu cu ce se mananca . As fi dispus sa sponsorizez pentru un astfel de proiect. Nu sariti pe mine , daca se pricepe cineva , sau este interesat lasa-ti un mesaj. Quote
yo9gjx Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Eu am construit una bazata pe Debian, specializata cu programe de radiocomunicatii.Deschide Synaptic si instaleaza :live-magiclivecd-rootfsuckmai sunt multe utilitare si programe simple pentru a construi o distributie din cateva clicuri, trebuie sa te gandesti ce vrei sa faci si cui te adresezi ca sa merite munca.Se poate crea una online bazata pe Slackware de productie romaneasca:Custom NimbleX 2 Quote
Nytro Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 http://www.linuxfromscratch.org/lfs/downloads/stable/LFS-BOOK-6.8.pdf Quote
Zatarra Posted March 25, 2011 Report Posted March 25, 2011 ci bazata pe debian sau ubuntuUbuntu este deja bazat pe Debian, nu inteleg sensul a ceea ce ai vrut sa spui tu acolo.Oricum e greu sa faci tu o distributie, chiar foarte greu, poate ai fii capabil sa modifici dramatic una deja existenta, dar sa creezi una mai ales cu GUI e foarte greu.P.S. Check this link Ubuntu (operating system) - Wikipedia, the free encyclopedia Quote
SENEQ_o Posted March 25, 2011 Author Report Posted March 25, 2011 ma referam la ceva gen linux mint care e bazata pe ubuntu ... ma rog inafara de versiunea LMDE care e bazata pe debian Quote