The Crow Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 Bun? diminea?a/ziua! A? dori s? ?tiu ce ?anse am s? primesc o sponsorizare pentru urm?torul proiect: O comunitate de support gaming/coding cu un server de Counter-Strike de 18 sloturi ?i un server de radio de 100 de ascult?tori. Men?ionez c? nu am nici domeniu, nici webhost, dar din acest proiect o s? ias? ceva garantat. Useri o s? avem din plin, mesaje, activitate, vizitatori la fel. Într-un final, s? fac o "mini-list?" cu ce am nevoie:» 1 server cstrike 18 sloturi (dac? primesc o ofert? mai bun? n-o refuz)» 1 server radio 100 ascult?tori (la fel, dac?-mi pute?i oferi ?i mai bine nu refuz)» domeniu .com (sau .net sau .ro în cel mai bun caz)» webhosting 1-2 gb (deoarece vreau s? fac mai multe pe lâng? comunitate, s? ?i ofer webhosting la rândul meu contra unei reclame)Ce ofer pentru toate astea?» reclam? header/footer (sau în amândou?)» topic global» moderator global celui ce-mi ofer?» mai multe discut?m pe messenger (adresa mi-o g?si?i în stânga la profil pentru necunosc?tori)!Mul?umesc, o zi bun?.
icebird Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 Foarte mici, am incercat si eu pe vremea cand detineam o comunitate maricica (5000+ membrii) de CS, cu servere si asa... nu era interesat nimeni, pentru ca majoritatea deja sponsorizau pe altcineva cu asa ceva.
Quid Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 cum zice si demisec sunt comunitati de Cs la greu si radio-uri la greu .. las-o balta
The Crow Posted March 26, 2011 Author Report Posted March 26, 2011 @icebird, am observat, ?anse s? g?se?ti sponsoriz?ri cu webhosting ?i eventual domenii înregistrate mai exist?, ?i când vine vorba de chestii "mai bune" ba trebuie s?-i aduci omului clien?i, ba nu?tu' ce ... Eu totu?i continui s? sper c? o s? g?sesc pe cineva care are sufletul mare ?i vrea s? promoveze o chestie care pe viitor zic eu va ajunge mare .@demisec, crede-m?, eu nu sunt genul de persoan? care s? trag? ?eap? unei persoane care-mi face un bine mie, eu cât timp de?in ceea ce mi se ofer?, m? ?in de cuvânt . Te rog, d?-mi un pm cu id-ul t?u de messenger, mul?umesc.@Quid, ?tiu c? sunt multe, dar tocmai asta e ideea.. Eu a? vrea s? facem ceva mai... .. Diferit, unic, special, cum vrei tu s?-i zici.
Guest User Name Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 in general nu ies bani din asa ceva.nu iti amortizezi investitia.
Guest Mosad Posted March 26, 2011 Report Posted March 26, 2011 Ce-i asa diferit,unic si special intr-un server de CS?Adica,pula mea,sunt sute de servere uber populate.
ovidelu47 Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 sammaell fratele meu suntem in anul 2015 topicul e de prin 2011 nu reinvia mortii.