p3tru Posted March 31, 2011 Report Posted March 31, 2011 Nu sunt hacker, cracker sau alte natii de profesor, dar am o baza in diferite limbaje Cam atat, sper ca e toata lumea multumita Eu unu sunt chiar foarte multumit...Bine ai venit ! Quote
BoysIIMen Posted March 31, 2011 Report Posted March 31, 2011 Sant multumit in deplin, deja sant multumit si pentru urmatoare saptamana. Bine ai vent amice. Quote
CyberneticGOD Posted March 31, 2011 Report Posted March 31, 2011 Frumoasa descrierea, se vede ca ai cap pe umeri, bine ai venit! Quote
turnback Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Nu ma speriati, unii m-au facut cu "capul pe umeri" altii ma felicita ca am trecut prin scoala si am invatat sa scriu. Este o problema atat de mare in general? Quote
Sonny Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Nu ma speriati, unii m-au facut cu "capul pe umeri" altii ma felicita ca am trecut prin scoala si am invatat sa scriu. Este o problema atat de mare in general?Cam este problema. Bun venit Quote
nedo Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Citeste din multitudinea de topicuri deschise pe acest forum si o sa observi ca din pacate este o problema...Bine ai venit. Quote