PingLord Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Bine v-am gasit.Ma bucur ca am gasit o asemenea comunitate open-minded si din cate observ plina de calitati.Despre mine pot sa va spun ca sunt Network Administrator,imi rup capu la munca si ma relaxez maxim cand intru pe acest forum.Am o problema personala cu Microsoft si insurat cu Fedora.Iar la sfarsit vorba unui mare clasic : "Sa traiti bine" ! Quote
Guest Mosad Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Suntem open-minded dar nu avem prea multe calitati,singura noastra calitate e sa facem trolling. Quote
PingLord Posted April 6, 2011 Author Report Posted April 6, 2011 Ca sa citez pe sefu meu : "Cu modestia pierzi interviul" . Nu e bine sa te subapreciezi.Cel mai important este sa ai pasiunea de a te mentine informat si o curiozitate nebuna pentru tot ce te inconjoara Quote
wildchild Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Ca sa citez pe sefu meu : "Cu modestia pierzi interviul" . Nu e bine sa te subapreciezi.Cel mai important este sa ai pasiunea de a te mentine informat si o curiozitate nebuna pentru tot ce te inconjoaraExista si alte metode de a-l lasa pe sef cu gura cascata la interviu si poate implica si modestia.ON:Welcome! Quote
Flubber Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Welcome to HELL. Enjoy your staying.Primesti "free drinks" fiindca folosesti Linux.Glumesc. Bine ai venit! Quote
PingLord Posted April 8, 2011 Author Report Posted April 8, 2011 Daca iese firma din faliment dau eu free drinks Quote