LegionerPro Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Deci e vorba de un site care funtioneaa cu un script PHP care din pacate nu e vizibil, daca bine am vazut datele din acel script sunt "aduse"/"folosite" folosind un script java care mi se pare ca preia din PHP desigur daca am inteles bine codul.Deci am nevoie de cineva care poate.. sa zicem clona respectivul script. Mentionez ca ne e ceva foarte complex ca si funtionare.Multumsc si Astept PM-uri. Quote
LegionerPro Posted April 10, 2011 Author Report Posted April 10, 2011 Nu se baga nimeni. Nu ziceam ca vreau gratis. Quote
tiodr Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 poate daca ne-ai da numele site-ului unde sa gaseste scripul:|... Quote
Moderators Dragos Posted April 10, 2011 Moderators Report Posted April 10, 2011 200$ si il ai cu tot ce vrei. Quote
LegionerPro Posted April 11, 2011 Author Report Posted April 11, 2011 "Multumsc si Astept PM-uri."Pai daca trimiteti PM o sa il aflati.@Synthesis prea mult, facut de la 0 e mult mult mai eftin. Nu am zis ca vreau scriptul de la facebook Quote
p3tru Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 "Multumsc si Astept PM-uri."Pai daca trimiteti PM o sa il aflati.@Synthesis prea mult, facut de la 0 e mult mult mai eftin. Nu am zis ca vreau scriptul de la facebook Da tu crezi ca scriptul de la facebook costa 200$? da-mi un pm cu site-ul. Quote
LegionerPro Posted April 11, 2011 Author Report Posted April 11, 2011 (edited) Bah, cu mars o iei pe vecinata, magarule!Nici macar nu era vorba de Facebook, partea aia era o ironie da nu cred ca ai vazut scoala numai in poza. Sau a citi 5 posturi complet e prea greu pentru tine?Ma vezi pe mine vb asa. Invata sa ai 7 ani de acasa taratura.Si se platea pay pal. Edited April 11, 2011 by LegionerPro Quote
LegionerPro Posted April 11, 2011 Author Report Posted April 11, 2011 Da tu crezi ca scriptul de la facebook costa 200$? da-mi un pm cu site-ul.Era putina ironie atat. Quote