selected Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Am de facut un spot care imi ridica media la romana pentru un concurs local ("Video ART").Ideea e ca nu vreau sa fac despre alcool, droguri, tigari. Cei care aveti niste idei si ma puteti ajuta lasa-ti un reply sau PM.Regulament:Sec?iunea Spot publicitar cu impact social va cuprinde videoclipuri cu durata de maximum 60 secunde, dedicate prevenirii sau sensibiliz?rii în ceea ce prive?te unele aspecte sociale cu implica?ii pentru întreaga societate: ( consum de droguri, tutun sau alcool, în rândul tinerilor, delicven?a social? juvenil?, combaterea s?r?ciei ?i analfabetismului, via?a comunit??ii locale, aspecte inedite, convie?uirea interetnic? etc.). Vor fi punctate caracterul mobilizator ?i determinant al clipului cât ?i valen?ele sale cinematografice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Dude....Ai putea face O GRAMADA de lucruri...[url=http://www.220.ro/faze-tari/Puterea-Cuvintelor/lAUwHmX9J4/]Puterea cuvintelor | 220.ro[/url]Pe bune mai fa si tu surf pe site-uri de genu sunt CACALAU de spoturi din care ai putea sa te inspiri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 (edited) un spot despre accidente auto ... arati o familie fericita in parc bla bla soare frumos ...si dupaia totul mohorat si merge camera indreptata spre iarba si cand se ridica apar cruci.si sloganul sa fie nu beti si conduceti sau intotdeauna purtati centura de sigurantalow budgetL.Epoti inlocuii familia cu niste tineri daca vrei si mai low budget si iti rogii prietenii sa joace rolul de pusti alcolizati Edited April 13, 2011 by yceman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 fa un spot despre combatarea saraciei:o idee ce scenariu:o fata vrea sa se arunce de pe un bloc (saraca haine rupte vezi u ceva ) ,in antiteza pui un parlamentar intr-o limuzina (parcare parlament in geam) si asta cade langa masina lui si el se uita la ea ..se uita la ceas ..si pleaca sa ia o spaga Slogan ......vezi u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 @ripoff si restul: Da, aveti idei bune dar baiatul nu cred ca e in cautare de idei foarte greu de realizat. Eu personal as sugera ceva de genul" Importanta scolii in dezvoltarea individului". Si sa treci de la un copil care deabia stie cei aia o tigara, la unu care abandoneaza scoala pentru droguri si femei urate si ajunge sa o suga grav pe santier. Si daca eu as face asta la final as avea un cadru cu tipu asta care munceste pe santier, iar prin fata lui sa treaca intr-o masina de lux tocilarul clasei pe care il batea in copilarie. P.S: Ma inscriu si eu cu ceva. O sa vad eu. Mersi de link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 @Gecko: Daca am invatat un lucru din filmele pe care le-am vazut(si am vazut ceva) este ca ce se intampla in filme nu este ceea ce se intampla in realitate. Pana la urma asta le si face captivante si de asta atrag atentia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 De ce nu faci un spot in care arati (cumva) cum scoala si liceul te ajuta FIX 0 BARAT in viata. Adica majoritatea lucruriilor pe care le inveti nu au nici logica si probabil dupa liceu nu o sa mai auzi/faci/vorbesti despre multe lucrui inutile invate la scoli...Sigur iti maresti nota la romana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selected Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 Multumesc tuturor Am gasit cateva idei interesante, sper sa reusesc sa pun una din ele cu ceva ajustari in practica. Sper ! @ripoff: ideea ta e destul de buna, insa nu prea dispun de materialele necesare sa arunc pe careva de pe bloc si sa nu isi rupa nimic M-a captat ideea asta de tineri la volan neatentie iesi de la scoala etc => moarte. Voua cum vi se pare ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Tai ecranul in doua si arati si in stanga si in dreapta filmat acelasi personaj cu secvente scurte si taiate pe parcursul unei zile in care se iau decizii similare dar partea din dreapta implica alcool si cea din stanga un stil de viata sanatos. E ceva mult mai usor de realizat ca banuiesc ca nu faci o animatie 3D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...