Zolder Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 Dupa cum spune si titlul,as vrea sa ii fac un upgrade la rabla mea.In prezent am:-160 GB HDD-Nvidia 8500 gt 512mb Acum as vrea asaInca 2 gb ram (4GB)Un procesor 3.2GHZUn hdd 500GBCum la hardware nu ma prea pricep as avea nevoie de niste indicatii.Am inteles ca la ram daca nu sunt placutele lafel nu se potrivesc sau cam asa ceva... Quote
anon Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 Da ai inteles bine.My Garage - Comunitatea pasionatilor de hardware, overclocking, modding si cai putereIncearca aici,baietii chiar se pricep.off: Depinde la ce il folosesti.Daca esti gamer e slabutz,dar pentru aplicatii,net e chiar buna configuratia.Multi ar vrea RABLA ta si nu o au Quote
Zolder Posted May 7, 2011 Author Report Posted May 7, 2011 Sincer...acolo se vorbeste alta limba:))Daca stie cineva de pe aici sa explice ceva mai simplu ar fii bine. Quote
AlStar Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 Cred ca cea mai importanta este placa de baza, pentru ca de la ea se pleaca. In functie de placa de baza alegi procesor, ram, placa video..etc.Legatura comuna intre procesoare si placi de baza este socketul. E2200, din ce-am vazut mai devreme pe net, e pe socket LGA775, deci doar anumite procesoare Intel: Procesoare CPU Socket 775RAMul e important sa fie de acelasi tip (DDR / DDR2 / DDDR3) cu ce suporta placa ta, deci cu tipul de ram pe care il ai acum.HDD-ul ori e pe IDE ori e pe SATA (care asta la randu-i se imparte pe vreo 2-3 generatii, ce difera doar ca performanta, dar mufa e aceeasi...deci practic n-ai ce gresi)Nu stiu prea multe despre chestiile astea, insa am reusit de curand sa-mi cumpar placa de baza, cpu si ram, ce le-am montat singur, si merg fara probleme..o fi noroc, sau toate chestiile astea nu-s chiar foarte grele....nu stiu .. Quote