NeoLithiculX Posted May 12, 2011 Report Posted May 12, 2011 Buna ziua. Apelez la voi in speranta ca are cineva cateva minute sa ma ajute cu o chestie la un website care cred ca este in Wordpress facut, mai precis in gasirea unei vulnerabilitati. Astept un PM sau un reply. P.S: nu cred ca dureaza chiar asa mult sa va uitati putin peste website ... Quote
DanISR Posted May 12, 2011 Report Posted May 12, 2011 Search « Exploits Database by Offensive Security Ia uitate pe aici poate gasesti ceva Quote
nedo Posted May 12, 2011 Report Posted May 12, 2011 Din cate stiu nu prea exista vulnerabilitati publice in wordpress. Am impresia ca exista 1-2 dar sunt private, iar pentru a le putea obtine va trebuii sa platesti pe cineva care deja cunoaste vulnerabilitatea respectiva.O mica cautare pe google, afiseaza unele vulnerabilitati dar pentru versiuni anterioare. Daca ai noroc si site-ul respectiv foloseste o versiune mai veche poate ai sanse sa gasesti. Quote
MagicThunder Posted May 12, 2011 Report Posted May 12, 2011 (edited) Daca dadeai si tu un "sarci" pe gogu cu wordpres (versiunea de wp pe care o are) vulnerability sau exploit gaseai cu sutele.Dar e mai simplu sa ceri si sa speri ca iti da altii mura in gura nu?Majoritatea exploiturilor include si temele instalate pe platforma si mai ales plugin urile care au gauri de securitate in ele Edited May 12, 2011 by MagicThunder Quote
Jester Posted May 12, 2011 Report Posted May 12, 2011 se poate exploata WP si in functie de plugiurile instalate. Quote
NeoLithiculX Posted May 12, 2011 Author Report Posted May 12, 2011 @MagicThunder Imi cer scuze, dar esti un agramat si jumatate. ON-TOPIC: ideea e ca nu stiu daca website-ul este chiar pe platforma WordPress de aceea am zis poate ma ajuta cineva trimitandu-mi un PM ca sa-i raspund prin adresa website-ului. Quote