Teakroy Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 Tin sa trag un semnal de alarma tuturor ce joaca acest joc si comanda prin sms monede de joc,am comandat si in trecut dar acuma am comandat iar mi-a luat 3 euro si cand dau sa introduc codul pe site imi zice ca e invalid ,Prizee+Rentabilii sms =TeapaAm scris si la suportul de la prizee si la Rentabilii ,care banuiesc ca o cunoasteti cei care au mai comandat prin Sms ,de 1 saptamana astept raspuns dar nu a raspuns nimeni. Quote
Patrunjel Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 Cine te pune sa bagi bani in cacaturile alea? Quote
pr00f Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 ?i totu?i, sunt jocuri pentru copii. Dac? te gande?ti c? vei scoate bani din aia, e o prostie. Quote
Teakroy Posted May 29, 2011 Author Report Posted May 29, 2011 Cine te pune sa bagi bani in cacaturile alea?Am bagat doar asa cred de prost ca nu am avut ce face la ora respectiva Quote
crs12decoder Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 Tin sa trag un semnal de alarma tuturor ce joaca acest joc si comanda prin sms monede de joc,am comandat si in trecut dar acuma am comandat iar mi-a luat 3 euro si cand dau sa introduc codul pe site imi zice ca e invalid ,Prizee+Rentabilii sms =TeapaAm scris si la suportul de la prizee si la Rentabilii ,care banuiesc ca o cunoasteti cei care au mai comandat prin Sms ,de 1 saptamana astept raspuns dar nu a raspuns nimeni.Insista cu mailurile la suport, incepe cu amenintari ca-i dai in judecata... nu cred ca va tine.. dar n-ai ce pierde. Quote
gabyyy Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 frate...oricum Prizee nu trimite cadourile in Romania...decat in Franta si inca 2-3 tari Quote
Moderators Dragos Posted May 29, 2011 Moderators Report Posted May 29, 2011 Ce nume ai pe Prizee? Quote
jetus Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 ?i totu?i, sunt jocuri pentru copii. Dac? te gande?ti c? vei scoate bani din aia, e o prostie.Nu poti scoate bani, dar poti scoate produse stiu persoane care au castigat pixuri/breloguri si alte accesorii Quote
crs12decoder Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 Nu poti scoate bani, dar poti scoate produse stiu persoane care au castigat pixuri/breloguri si alte accesoriiDecat sa dau 3 eur ca sa castig un pix mai bine dau 1 si il cumpar.Site-urile de genul asta sunt facute sa ia bani. Nu sa dea. Quote
zbeng Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 reincarc orice cont prizee la juma de pret plata mie pe ppsau orice cont ce mere prin sms Quote
Teakroy Posted May 30, 2011 Author Report Posted May 30, 2011 Teakroy1 e numele .Din pacate ma las pagubas de 3 euro din cauza raspunsului.Bonjour,Vous aviez adressé une question au service clientèle.Cependant, nous ne sommes pas en mesure de vous fournir une réponse, le service clientèle pour votre pays n'étant plus assuré depuis juin 2009.Nous vous prions de nous excuser pour le désagrément occasionné et vous remercions de votre fidélité à Prizee.Toute l'Equipe de Prizee vous souhaite une excellente journée.Cica serviciul clienti nu mai este asigurat din 2009 pentru romania. Quote