Moderators Dragos Posted May 30, 2011 Moderators Report Posted May 30, 2011 (edited) Am facut un chestionar pentru cine vrea un nou Bug Reports. Scriptul va fi de la zero, va avea o noua interfata si un cms propriu (fara legatura cu db-ul forumului). Edited May 30, 2011 by Dragos Quote
blech Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 eu doresc cu conditia sa se acorde si puncte cum era odata ca niciodata.... pe rstzone Quote
Moderators Dragos Posted May 30, 2011 Author Moderators Report Posted May 30, 2011 (edited) eu doresc cu conditia sa se acorde si puncte cum era odata ca niciodata.... pe rstzoneVa fi pe baza de punctaj. Veniti cu idei pentru cum vreti sa fie calculat. Edited May 30, 2011 by Dragos Quote
hammerfall Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 Bug report ar trebui sa fie privat. Sa nu fie la vedere, pentru ca daca echipa e ocupata cu alte lucruri de rezolvat, se vor trezi pustanii sa "rezolve" ei bugurile alea. Quote
Moderators Dragos Posted May 30, 2011 Author Moderators Report Posted May 30, 2011 Bug report ar trebui sa fie privat. Sa nu fie la vedere, pentru ca daca echipa e ocupata cu alte lucruri de rezolvat, se vor trezi pustanii sa "rezolve" ei bugurile alea.Atunci sugerezi sa fie pe baza de invitatii? La fiecare 100 de puncte sa se acorde 1 credit pentru invitatie. Quote
hammerfall Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 Sugerez sa poata posta toata lumea, insa sa nu fie vizibil decat pentru echipa de intretinere. Departamentul tehnic cum ar fi. Astfel eu daca postez un bug de genul:"Login cu orice user si parola 123 functioneaza", toti pustanii vor incerca si vor "hackeri" site-ul. Asa, fiind vizibil doar echipei tehnice, bugul se repara inainte sa fie "hackerit" de toate geniile de 12 ani care vor sa "sparga" RST.Apoi, dupa reparare, poate fi facut public bugul. Ca sa stie toti pustanii ce-au ratat Quote
Vlachs Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 e deja, tre fatalaul de kw3 sa il repuna, se calcula pe baza de pr si de tipul vuln(asta nu mai tin minte exact) Quote
Moderators Dragos Posted June 3, 2011 Author Moderators Report Posted June 3, 2011 *bump* *bump* Quote