BGS Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 (edited) Astazi am decis sa public primul Alpha al distributiei linux scoasa de mine si cu inca cateva persoane vor fi toti afisati pe spinbase-linux.org cand site-ul va fi creeat !Aceasta distributie este bazata pe Arch Linux deoarece este cea mai potrivita distributie pentru un viitor fork.Atentie:Fiind inca in stadiul alpha acest sistem de operare s-ar putea sa va manance toata pizza O_o Nu veti putea instala distributia pe hard disk inca asa ca nu incercati sa o faceti Am nevoie de mult feedback despre ce ati vazut si ce ati vrea sa mai vedeti de acum incolo !Download ^^MD52b7617c04fc6cd5eb57e358494dfff09 SpinBase-Tachyon-2011.06.03-i686.iso Edited June 3, 2011 by BGS Quote
hammerfall Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 Imi pare sincer rau sa zic asta, dar nu am gasit nimic instalat practic... Nici unul din programele la care ma asteptam nu erau acolo, programe cum ar fi lynx sau nano. In plus, dadea o eroare in legatura cu tty si job failed. Nu am pe ce s-o notez acum, o sa revin mai tarziu cu eroarea exacta.Nu inteleg totusi de ce ocupa aproape 1Gb, daca nu are interfata grafica, iar software are instalt doar 2-3 programe de baza... Quote
BGS Posted June 3, 2011 Author Report Posted June 3, 2011 Foarte ciudat credema daca nu avea interfata grafica nu avea nici 500 mb as vrea daca se poate sa imi spui eroarea si cam ce ai facut (cumva ai editat din parametri kernel-ului) . Quote
hammerfall Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 Nu am editat nimic, am creat un liveUSB direct din ISO-ul pe care l-ai postat tu. O sa refac usb-ul si mai incerc o data. Quote
neox Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 ba eu sint un pic mai batut in cap de fapt ce distributie ii ????????????security distro sau ..... ca Backtrack etc...am internetul slab si nu vreu sa trag 1gb degeaba Quote
BGS Posted June 3, 2011 Author Report Posted June 3, 2011 E un distro simplu care are doar programele de baza pe care un utilizator simplu le-ar folosi fara alte adaosuri si cacaturi.Punctele cheie sunt rapiditatea si frumusetea in rest nu este cu nimic diferit fata de celelalte distributii oricum vei fi si tu uiimit cand ti se va inchide pc-ul in 3 secunde si se va deschide in 7 .@hammerfall sa notezi eroarea te rog frumos Quote
neox Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 a mersi de raspuns am crezut ca ii security distro la asa ceva ma bagam si eu Quote
hammerfall Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 @BGS, am notat eroarea:ERROR: boot device didn't show up after 30 seconds...Falling back to interactive promptYou can try to fix the problem manually, log out when you are finished/bin/sh: can't acces tty; job control turned offDe aici, nu pot decat sa lucrez in linie de comanda. Dar la bin si sbin e pustiu tare. Ori din cauza erorii am limitare la programe, ori ceva s-a intamplat cu imaginea downloadata de mine. Am verificat md5sum si e identica... Nu stiu ce sa cred Quote
BGS Posted June 3, 2011 Author Report Posted June 3, 2011 bin si sbin e pustiu fiindca te arunca in ramfs, eroarea aceea nu este din vina iso-ului hmm cu ce ai pus imaginea pe stick ? Quote
hammerfall Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 cu unetbootin default din backtrack. L-am folosit si cand am pus backtrack pe usb si nu am avut probleme cu el. Quote
BogdanNBV Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 (edited) si, totusi care este parola r00t ? sau macar un user?edit: cred ca am gasit parola, root, dar zice failed to execute login command Edited June 3, 2011 by BogdanNBV Quote
hammerfall Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 N-am reusit in nici un fel... Nu-mi pot da seama de la ce e... Am abandonat pana la urma, poate o sa mai incerc maine o data. Quote
BGS Posted June 3, 2011 Author Report Posted June 3, 2011 users passwdroot rootspinbase spinbase Quote
BogdanNBV Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 da, dar imi zice ca nu a putut sa ruleze comanda de login...edit: se pare ca doar la root imi da erroarea aia, cu userul spinbase merge Quote
BGS Posted June 4, 2011 Author Report Posted June 4, 2011 (edited) bogdanbv merci ca mi-ai spus va fi rezolvat in alpha 2 oricum logarea ca root nu e prea recomandata cand intri in mediul grafic .@hammerfall daca mai ai probleme la crearea live usb-ului sa imi dai pm cu adresa ta de Y! m Edited June 4, 2011 by BGS Quote
johnny5 Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 (edited) are si interfata grafica? ca daca se inchide in 3 sec si se deschide in 7 cu mediu vizual (grafica) merita incercat ...mda sigur nu am sa il incerc ... 1GB mi se pare mult ... Edited June 4, 2011 by johnny5 Quote
BGS Posted June 5, 2011 Author Report Posted June 5, 2011 normal ca are gui si alpha 2 va fi mai mic Quote
BGS Posted June 16, 2011 Author Report Posted June 16, 2011 in curand am avut niste probleme personale care a trebuit sa le rezolv ...Nu mai dureaza mult oricum au fost facute toate pregatirile necesare . Quote
tomyk Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 pfff are 900 de mb sau mi sa parut?.....oricum daca vreti ceva rapid incercati xubuntu...ce pot sa zic succes in continuare...sper ca Alpha 2 sa fie ceva de el Quote
sado Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Pana la urma ai lucrat singur? sau ?O sa il incerc si eu cand am timp liber..Anywya , am promis ca ajut si eu , deci sa imi lasi un contact ceva.. Quote