YceFire Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 bine ai venit ,Sper ca ai trecut pe la reguli :@ Quote
Icarius Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 bine ai venit. sper k esti la fel de rau ca si numele Quote
P1tbull Posted June 17, 2006 Author Report Posted June 17, 2006 YceFire am trecut si pe la reguli :@ Quote
puss Posted June 17, 2006 Report Posted June 17, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Pytbullu")</div>YceFire am trecut si pe la reguli :@<div class='quotetop'>QUOTE("Kw3rLn")</div> REGULILE FORUMULUI! Cititi cu atentie   First: ip tau e logat de fiecare cand vizitezi acest forum asa ca nu incerca sa te "joci" cu noi IPul tau nu e de GALATI, ci de CLUJ Quote
puss Posted June 17, 2006 Report Posted June 17, 2006 - Ce te face sa crezi ca amenintarea "Nu te joci" are vreo valoare ?- Ce te face sa crezi ca ar fi in stare sa-si mascheze IP-ul ?- Ce te face sa crezi ca a dat in viata lui prin Galati ?- Ce te face sa te indoiesti de informatia mea ? Quote
puss Posted June 17, 2006 Report Posted June 17, 2006 Uite, aici am vrut sa ajung. Exact la anonimitate.@Shocker:1. Cum dracu vreti sa fiti voi anonimi daca folositi acelasi nick peste tot ?2. Daca vrei sa fii anonim, nu dai informatii (sunt din... ), si gata. Nu dai o informatie falsa, care poate fi verificata, deoarece apoi nu te mai crede nimeni.@kW3rLn:3. Daca ameniniti ceva ("nu te joci") si amenintarea nu-si face efectul, conform tuturor strategiilor _esti obligat_ sa-ti pui amenintarea in practica, altfel iti pierzi orice credit. Deci, una din doua: ori scoti amenintarea aia dintre reguli, ori o sustii "prajindu-l" pe cel care a incalcat-o. Pe viitor sa fii _foarte_ atent cu amenintarile.<div class='quotetop'>QUOTE("d!G!t@L_hPo6")</div>si eu is din gl4. Afirmatia ta se judeca asa: ori e adevarata, ori e falsa. Daca e adevarata, ti s-a "scurs" o informatie importanta (ai facilitat verificarea) iar daca e falsa, ti-ai creat reputatia de mincinos Ce zici de asta ? Pe viitor sa fii _foarte_ atent cu informatiile Quote
Fatal1ty Posted June 17, 2006 Report Posted June 17, 2006 loooooooool nici nu ai intrat bine si ai inceput sa te certi cu membrii (sau ma rog sa participi sau sa provoci descutii aprinse) Quote
P1tbull Posted June 18, 2006 Author Report Posted June 18, 2006 Dap il cunosc/...sta in micro 17 ......eu chiar sunt din galati...si eu ma minunez cum de imi apare acolo k sunt din cluj...interesant chiar interesant Quote
indoz Posted June 18, 2006 Report Posted June 18, 2006 ... asta e un topic unde omul se prezinta pur si simplu ... daca ai ceva de spus pe acest topic, ii poti spune un calcuros :WELCOME!SI nu stricati topicul cu certurile voaste "-Ce te face sa crezi ..." Duceti-va la offtopic ....LOLZ Quote