Vlachs Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 (edited) De ce sa dai banii aia lunar cand mai bine te joci putin cu javascriptulideea e sa adaugati in head ca in exemplul de mai jos<html><head><script type="text/javascript" src="http://www.hi2.ro/banner.do"></script><script>document.cookie=name+"=1;";</script></head>eu unu nu le dau nici un ban pentru cacatul ala de hosting dar poate il folositi vreo unul si va incurca bannerul respectivps:nu am stiut unde sa il postez, rog un moderator sa il mute in caz ca e pus gresit aicips2:cacat, am vazut ca era de ajuns sa apelez functia respectiva dar na:P, e bun si asa Edited June 23, 2011 by Vlachs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrXt Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Mai era metoda cu iframe:<style type="text/css">iframe{visibility: hidden !important;height: 0px;}</style>Problema este ca daca te prind iti dezactiveaza contul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreinick05 Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Nu are rost sa folositi alea ca va baneaza contu am patit de 2 ori deci nu se merita,mai bine folositi pluginu ala la mozzila ce le blocheaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Nu are rost sa folositi alea ca va baneaza contu am patit de 2 ori deci nu se merita,mai bine folositi pluginu ala la mozzila ce le blocheaza Si care e scopul? Ti-l blocheaza tie, si la vizitatori? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members Fi8sVrs Posted March 12, 2012 Active Members Report Share Posted March 12, 2012 nu poate fi criptat? sa nu rezulte in cautarinu cred ca viziteaza ei fiecare pagina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Si care e scopul? Ti-l blocheaza tie, si la vizitatori?iti da disable la cont na cum sa-ti explic ti'l suspenda si te futi in el dupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...