nitroshift Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Cautam o comunitate romaneasca in domeniu si asa v`am gasit pe voi. Mai rar gasesti un forum atat de bine structurat si cu atata informatie (si credeti`ma ca "bantui" destul!). Desi "expertiza" mea e pe parte de hardware / networking, sper sa invat cate ceva si de la voi, cei care sunteti "guru" in domeniu. Acestea fiind zise,Bine v`am gasit!nitroshift Quote
Zatarra Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Bine ai venit, in primul rand te-as ruga sa arunci un ochi peste regulile care domina pe aici (mai mult sau mai putin).Iar in al doilea rand te-as ruga sa postezi orice nelamurire ai sau chiar orice informatie pe care o detii in domeniul intereselor tale, niciodata nu se stie ce putem invata de la tine.Ca un mic sfat, asigura-te ca ceea ce postezi nu a mai fost deja postat.Sper sa ramai printre noi si sa contribui cu ceea ce poti la comunitate. Quote
nitroshift Posted June 30, 2011 Author Report Posted June 30, 2011 (edited) Ca membru vechi si staff pe alte forumuri, regulile au fost primul lucru pe care l`am citit, desi cred ca un pic de bun-simt si cei sapte ani de acasa sunt suficienti pentru evitarea oricaror neplaceri. Oricum, multumesc pentru bun-venit! Edited June 30, 2011 by nitroshift Quote
nitroshift Posted June 30, 2011 Author Report Posted June 30, 2011 Bine-ai venit..vezi pe unde pupiNu pup nicaieri. Nici macar poala popii Quote
adi123456789 Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Nu pup nicaieri. Nici macar poala popii Bine ai venit Quote
Nytro Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 Ca membru vechi si staff pe alte forumuri, regulile au fost primul lucru pe care l`am citit, desi cred ca un pic de bun-simt si cei sapte ani de acasa sunt suficienti pentru evitarea oricaror neplaceri. Oricum, multumesc pentru bun-venit!Pe aici nu exista foarte mult bun simt, dar cred ca te vei acomoda repede. Bine ai venit. 1 Quote
ZeroCold Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 Cautam o comunitate romaneasca in domeniu si asa v`am gasit pe voi. Mai rar gasesti un forum atat de bine structurat si cu atata informatie (si credeti`ma ca "bantui" destul!). Desi "expertiza" mea e pe parte de hardware / networking, sper sa invat cate ceva si de la voi, cei care sunteti "guru" in domeniu. Acestea fiind zise,Bine v`am gasit!nitroshiftBine ai venit! Quote