TheEnd Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 (edited) Sal'tare, sunt TheEnd din craiova, am 14ani:">, ascult rap....am venit aici sa caut informatii si sa invat niste limbaje de programare...o sa va ajut si eu cu ce pot mai bine;) alte detalii prin pm. Sunteti cei mai tari!Cu Respect The End...\M/ Edited July 4, 2011 by TheEnd Quote
LLegoLLaS Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 the end de la craiova...de pe aeroportu' din palermo Quote
TheEnd Posted July 4, 2011 Author Report Posted July 4, 2011 Bun venit. Încearc? s? nu mai scrii cu zeci de culori, e mai bine.Distrac?ie pl?cut? in the jungle.ok...nu o sa mai scriu deloc colorat Quote
Undeath Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 Mori. The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. Quote
TheEnd Posted August 6, 2011 Author Report Posted August 6, 2011 Mori. The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.Copile:-|, dati glont! Quote
romanul Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 Nu stiu, dacã sã iti zic "Bine ai venit" sau sã te injur.Mie mi se pare, cã esti un copil, ce vrea sa devinã "Heckãr" sã aparã pe site-uri mari "Hacked by TheEnd".Nu-ti zic niciun mesaj de bun venit. Baftã! Quote
TheEnd Posted August 6, 2011 Author Report Posted August 6, 2011 Nu stiu, dacã sã iti zic "Bine ai venit" sau sã te injur.Mie mi se pare, cã esti un copil, ce vrea sa devinã "Heckãr" sã aparã pe site-uri mari "Hacked by TheEnd".Nu-ti zic niciun mesaj de bun venit. Baftã!imi pare rau ca ai gandit asa...dar nu sunt cum ai gandit tu.... bafta si tie Quote
nedo Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Salutare, totusi sugerez atentie in exprimare tuturor, iar pentru utilizatorii mai noi, incercati sa nu faceti prea mult post hunting, si puneti mana la invatat. Quote