1749 Posted July 22, 2011 Report Posted July 22, 2011 ce virus visati? foloseste default style si ai rezolvat problema. Quote
Jimmy Posted July 22, 2011 Report Posted July 22, 2011 ce virus visati? foloseste default style si ai rezolvat problema.Adica am formatat degeaba Pc-ul? Quote
pyth0n3 Posted July 22, 2011 Report Posted July 22, 2011 merita mutat la cele mai penale posturiNever doubt the fact that your wish will come trueMoved. Quote
Stranger Posted July 22, 2011 Report Posted July 22, 2011 (edited) vai de plm cu ce consumati voi banda serverului rst...ma doare capu p*li cu threadurile astea de tot c**tul.De unde dracului veniti ma?din piza ma-tii, bine ca esti tu zmeu, omu' a intrebat.on: aia e din tema, pax zicea "mata-i grasa". Edited July 22, 2011 by Stranger Quote
albertynos Posted July 22, 2011 Author Report Posted July 22, 2011 Bai a fost o intrebare stupida din partea mea, recunoasc asta, de aia am si puso sectiunea asta, unii aveti chef de ironii ...plm...a fost o simpla intrebare pentru ca nu stiam cei cu aia acolo...in fine...ba nu mai puneti botu cum sa formatati Pc-ul va-ti dilit... Quote
icebird Posted July 22, 2011 Report Posted July 22, 2011 ba nu mai puneti botu cum sa formatati Pc-ul va-ti dilit...Facea misto mah Cum de nu te-ai prins? Quote
Jimmy Posted July 22, 2011 Report Posted July 22, 2011 Nimeni nu a pus botu, am ras si noi putin Quote
MagicThunder Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 din piza ma-tii, bine ca esti tu zmeu, omu' a intrebat.on: aia e din tema, pax zicea "mata-i grasa".auzi ma putoi,ne tragem cumva de sireturi si nu stiam?ne cunoastem de undeva si ne permintem sa vorbim asa?Concluzia mea este ca unii dintre voi sunteti prea ratati sa aveti internet si meritati legati si batuti cu lantul, dute la pascut vaca prietene si lasa comentariile de genul ca mi se rupe fix pl de un copil obosit ca tine. Quote
Stranger Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 auzi ma putoi,ne tragem cumva de sireturi si nu stiam?ne cunoastem de undeva si ne permintem sa vorbim asa?Concluzia mea este ca unii dintre voi sunteti prea ratati sa aveti internet si meritati legati si batuti cu lantul, dute la pascut vaca prietene si lasa comentariile de genul ca mi se rupe fix pl de un copil obosit ca tine.da tu cine mortii ma-ti te crezi? esti un alt experiment esualt al parintilor tai, postezi si tu ca sa te afli in treaba. Quote
Xander Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Ba fac misto de tine oamenii... Noua nu ne apare:)Chiar cauta pe facebuci poze cu maica-ta Quote
buton Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Ba ciudat ca nici mie nu-mi apare:O Quote
-E-xPeRiEnCe Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Ba ciudat ca nici mie nu-mi apare:OIti apare pe Index ,simti nevoia sau de ce trebuie sa vezi si tu@Sa ii dea careva ban ...http://rstcenter.com/forum/37489-electronic.rst Quote