Moderators Dragos Posted July 28, 2011 Moderators Report Posted July 28, 2011 (edited) Acest instrument online este scris in PHP cu scopul de a sapa in motorul de cautare Google dupa pagerank-ul unui site dat de utilizator. Acest instrument a fost, este si va ramane gratuit pentru utilizator, iar in viitor voi adauga optiunea de a putea folosi serviciul acesta prin intermediul unui API.Mi-a luat in jur de 2-3 ore sa creez site-ul, si inca o ora pentru template.http://t.dragosgaftoneanu.com/pr/ Edited October 4, 2011 by Dragos Quote
Petzy Posted July 28, 2011 Report Posted July 28, 2011 Fain, bravo si mersi.Singura problema, destul de mare: MERGE IMENS de greu site-ul si pica la greu pana sa ajung sa fac vreo verificare Quote
qbert Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 Mai adauga cateva linii de cod si adauga optiunea incat daca este inserat un site sub forma "www.blbal.com" sau "blabla.com" sa efectueze sarcina.Ah,si e misto ca nu are captcha,cum au majoritatea site-urilor de genul. Quote
Vlachs Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 Acest instrument online este scris in PHP cu scopul de a sapa in motorul de cautare Google dupa pagerank-ul unui site dat de utilizator. Acest instrument a fost, este si va ramane gratuit pentru utilizator, iar in viitor voi adauga optiunea de a putea folosi serviciul acesta prin intermediul unui API.Mi-a luat in jur de 2-3 ore sa creez site-ul, si inca o ora pentru template.Verifica pagerankvezi ca paginile de pe un site nu au automat acelasi pr ca si domeniul Quote
lns Posted August 8, 2011 Report Posted August 8, 2011 Copyright © 2011 Dragos Gaftoneanu. daca zici ca e fc de tn sterge asta... Quote
Petzy Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Copyright © 2011 Dragos Gaftoneanu. daca zici ca e fc de tn sterge asta... eu zic sa iti stergi tu contul ))))))))))))) Quote
BGS Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Designu e superb ! congrats ... am PR1 ieee hehe+rep Quote
Sonny Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Daca nu ma uitam la topicul asta nu imi aduceam aminte sa mai verific statusul la pr. Si surpriza am doua cu PR 3 Quote
Sonny Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 @Sonny: la ce site? ce nisa ai?Unul cu templateuri si altul cu vouchere Quote
andybellagta Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 pacat ca eu am verificat un site cu pr 2 si la tine apare 0, am verificat pe 5 site-uri mari (nu no name) si mi-a zis ca am 2, la tine 0 Quote
Oust Posted August 10, 2011 Report Posted August 10, 2011 Nu e bun script-ul , se bazeaza pe acelasi algoritm ca multe altele.De ex site-ul meu are pr 4 .Numai pe asta le arata corect DigPageRank Pagerank Checker Tool in over 700 datacenters Quote
Moderators Dragos Posted October 4, 2011 Author Moderators Report Posted October 4, 2011 UPDATELink nou pentru site deoarece cz.cc a fost blacklisted. Quote
Boby Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Google si-a schimbat algoritmul si nu mai e valabil Quote