say3er Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 (edited) Daca voi primi warn sau ban asta e...faceti ce vreti dar asta e adevarul si nu puteti nega acest lucru. Edited August 1, 2011 by say3er Quote
ROFL Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 Nu intereseaza pe nimeni opinia ta. Pa! Quote
icebird Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 Serios? Chiar atat de mult suferi incat a trebuit sa faci o imagine?Fra... dute tare, serios. Quote
Wav3 Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 Pustiule, inca nu ai luat ban pentru topicul precedent ? Quote
tromfil Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 D?-?i shutdown. Când zic asta o fac pentru c? habar n-ai de rstcenter ?i î?i dai cu p?rerea. Peste 1 an vino ?i spune p?rerea ta. Plus c? dac? erai ceva mai inteligent c?utai c? s-au f?cut zeci(cred) de topicuri de genul ?i nu au ajutat la nimic. Quote
Nytro Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 Nu se vorbeste civilizat la offtopic si uneori la ShowOff, dar acolo apar avertismentele.Fa si tu un program de exemplu, posteaza, si o sa vezi ca nu o sa te injure nimeni ca la topicul cu "Vasile la Antena 1" sau cum era. Quote
FearDotCom Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 Asta e adevaru avem gura mare dar avem si ceva cunostinte in domeniu fata de ceilalti user care stiu sa zica vreau si eu programu X sau cum se foloseste pt asa ceva este google sau youtube daca nu sti sa cauti asta e problema voastra trebuie sa va ganditi ca timpul nostru este chiar valoros pt uni dar daca uni dintre voi stiti doar cs si metin la nivelu asta o sa ramaneti, normal ca avem gura mare dar noi contribuim cu ceva dar tu ? o sa ne explici cum se joaca cs ? admini si moderatorii forumului normal ca tin cu noi cei care ajutam cat de cat doar nu o sa tina cu un user care are cateva postari si alea cum se foloseste programu x sau vreau si eu pe masa si pe tacso regulamentu este facut pt a fi incalcat dar in limita bunului simt dar daca uni dintre voi nu il aveti asta nu e treaba noastra intrebati la super market poate are acolo Quote
totti93 Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 say3er@gmail.com = E-mailul lui...Ratat... Quote